Проблем с вход в хостинг

Msecurity

New Member
Здр имам следният проблем: от офиса си влизам с потр. име и парола в хостинга, но когато се прибера и не става... пробвах и от друг комп. и пак не става "Login Attempt Failed!" ето това е грешката която ми дава.
Хостинга е закупен от Супер Хостинг... някои ако се е сблъсквал с този проблем ще съм му много благодарен ако помогне.
 
Изтрий кеш, кукита и т.н. Ако не помогне, пиши на съпорта на суперхостинг. Това му е работата, затова е 24/7 и ще ти даде най-адекватен отговор.
 
От: Проблем с вход в хостинг

Здр пробвах с кеша не стана... А супорта искат емейлът с който е регистриран акаунта а до него нямаме достъп от дълго време тъи като този сайт е наследен заедно с фирмата.
 
От: Проблем с вход в хостинг

иди в офиса, напиши си паролата някъде като съобщение, копирай я от вас и я постави в полето парола.
звучи смешно, но при мен се е получавало :)
 
От: Проблем с вход в хостинг

Здравейте! Бихме искали да ви уведомим, че е необходимо да се уверите в коректното изписване на потребителското име и парола - без празни символи, с правилно изписани (на кирилица/латиница, с малки/големи) букви.

Също така, както и колегите са ви писали, единствения начин за верификация при нас, се осъществява чрез контактен имейл адрес. Изпращането на данни за достъп и управление на хостинг акунта, може да се осъществи само чрез изрично писмено потвърждение от този имейл адрес. Той може да бъде променян през клиентския ви профил -> "Редакция на профила" -> "Промяна на контактен мейл адрес".

Друг начин е да използвате възможността за възстановяване на забравена парола от контролния панел cPanel. Данните ще бъде изпратени единствено до добавените контактни имейли в cPanel -> Информация за контакти.
 

Горе