Проблем с плащане на домейн

rak

Active Member
Тия дни се опитвам да купя един домейн, никъде не ми дават да го платя с пейпал - нито в годеди, нито в internet.bs. Втория има опция за пейпал, но само за us потребители. Аз пък не искам да плащам директно с банкова карта. Дайте някой друг регистратор, където да мога да взема домейн на прилична цена и да се плаща с пейпал. Не знам като дойде време за подновяване на старите домейни, ако не ми дава плащане с пейпал, ще се наложи една карта специално за това да направя и вътре да има пари колкото да платя домейните.
 
От: Проблем с плащане на домейн

аз от годеди пазарувам винаги с пейпал.. какво имаш предвид че не ти дава да го платиш... дава ти съобщение за грешка или ...?
 
От: Проблем с плащане на домейн

при толкова много регистратори да питаш... :shock:

регвай в namecheap
 
От: Проблем с плащане на домейн

Вече купих от namecheap с промокод и безплатно прайвъси за една година. В годеди и интернет бс изобщо не дават опция плащане с пейпал. В интенет бс пишат, че с пейпал може да се плаща само за us акаунти. Не знам това дали важи за подновяване, защото последния път нямах проблем при подновяване на домейн с плащането.
 
От: Проблем с плащане на домейн

:D ще правиш карта тогава....

не се знае кога ще решат проблема

We are sorry that currently we are not able to accept PayPal as a payment option in any form. We are working to resolve this soon with PayPal and accept payments again.

You can still pay with us using your credit/debit card,G2S, 2CheckOut, Moneybookers, Alertpay and Webmoney.

Sorry for the issue with paypal. We hope to have it enabled back soon but unfortunately that doesn't depend on us. Paypal needs to enable back the
ability to accept payments on our account and we do not know how long it will take.
става въпрос за internet.bs

п.п. има чат! може да се използва по предназначение :wink:
 
От: Проблем с плащане на домейн

Има чат, ама на мен английския ми куца все още. С четенето се оправям, но с писането още не съвсем и затова не се набутвам в чата.
 

Горе