Synthetic
Active Member
Здравейте колеги. Наскоро пуснах нов блог, като тематиката му е почти изцяло насочена към женската аудитория. Направих профил в Г+ , който разбира се свързах с въпросния блог, знаете - rich snippets. Та, започнах да си публикувам различни клипове, статуси м/у различните линкове към статиите от моя блог, за да изглежда профила наистина автентичен. Изградих аудитория от доста приятели, cyrcles, followers и т.н, НО преди 2-3 дни въпросния ми профил беше Suspend-нат , като в случая това бе основателно, тъй като профилът беше с фейк снимка на момиче. Предполагам някой добродател ме е репортнал. Все пак не исках с моя си профил да свързвам блог на женска тематика. Основно статиите ми в блога се пишат от момичета, които са запознати с тематиката. Бихте ли ми предложили някаква идея как мога да свържа някакъв друг профил и евентуално, АКО отново опитам с фейк профил, то как да избегна повторното наказание... Мисля си за това, дали да не направя профил на някоя приятелка, която няма да има против, та ако го съспенднат, то поне да пратим сканирани ID документи ( това е в краен случай ) .... Вие какво мислите и бихте ме посъветвали?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!