Проблем с фейсбук реклами

Vladislaw

Active Member
Здравейте,
за първи път пускам фейсбук реклама и...
на първата реклама дето пуснах изписва На пауза и ми върнаха парите.
На втората реклама изписва Не се разпространява и същата работа.
Някой да има идея от какво може да е?
 
Здравейте,
за първи път пускам фейсбук реклама и...
на първата реклама дето пуснах изписва На пауза и ми върнаха парите.
На втората реклама изписва Не се разпространява и същата работа.
Някой да има идея от какво може да е?

Реклами с продажба, размяна и всичко от този род е забранено във фейсбук. Твоето не е точно такова, но предполагам, че я спират по тази линия. Прочети внимателно хелпа. Може и картинката, която ползваш да не е от по техните правила. Тъй като имам куче и папагал, членувах в различни групи, където хората си предлагаха кученцата за продан. Е, затвориха ги повечето. Искам да кажа, че щом затварят групи, реклама да пуснат не е възможно. Може да я маскираш, така че да не издава нищо свързано със животни, но рано или късно ще се усетят и ще замине акаунта. Отделно много откачалки привлича тази тема и от там доклади, което също се превръща в проблем на някакъв етап.
 
Здравей, нямам впредвид сайта от подписа ми.
Рекламите, който пускам са детски бодита със собствени дизайни.
Благодаря за коментара.

Не знам защо ги свързах :) Проблема вероятно е в картинката. Пускал ли си реклами от този акаунт? Смисъл има ло ли е реклама, която се е въртяла нормално?
 
Не съм пускал реклами до сега.
Разгледай си акаунта, карти, данни, всичко ли е наред. Светят ли ти някакви съобщения горе? Как ти върнаха парите? Генерираш ли някакъв бюджет изобщо?
 
За всичко във фб си има причина, дори да не я разбират и те. :) Има баннати акаунти, реджектнати реклами и ограничаване на рекламните права. В момента по-голямата част от профилите, които пускат реклама за първи път, а и не само, са жертва на последното. :) ФБ си иска личен документ за да продължиш. Няма как да нямаш някакво съобщение като причина. Пусни скрийншоти на ниво кампания, адсет и реклама, ако пак няма нищо, отвори да редактираш рекламата. И последно, от личен рекламен акаунт ли рекламираш или бизнес мениджър?
Буквално вчера ФБ реджектнаха реклами за детски обувки, заради кръгчета и подобни форми до тях, които явно възприема за бутони, които са забранени на креатива.. :D Пусни повече инфо и ще се разбере какво иска ФБ. :)
 

Горе