Проблем с admin panel?

Здравейте,панела
Сед погрешно инсталиран плъгин php snippets вече нямам достъп до админ панеа на вторият ми сайт.
Ето от този линк https://translateandcopy.videourok.com/translateandcopy.videourok.com/kontakti.php ни напраде ни назад. Направих грешкясъс създаването на тази страница, сегане мога да се върна в админ панела за да изтрия плъгина. Когато вяза с парола директно ме пренасочва към горния линк! И сега накъде.

Опитах с триене на кеш и "бисквитки"!

Влез в панела на хоста или ftp и преименувай папката на плъгина.., добави нещо към името_ или некъв текст...
После, ако успееш да влзенеш в Админ панела, точно преди да деинсталираш плъгина - върни оригиналното име на папката.

Последно редактирано:
Здравейте,панела
Сед погрешно инсталиран плъгин php snippets вече нямам достъп до админ панеа на вторият ми сайт.
Ето от този линк https://translateandcopy.videourok.com/translateandcopy.videourok.com/kontakti.php ни напраде ни назад. Направих грешкясъс създаването на тази страница, сегане мога да се върна в админ панела за да изтрия плъгина. Когато вяза с парола директно ме пренасочва към горния линк! И сега накъде.

Опитах с триене на кеш и "бисквитки"!
като ти казах да си регистрираш домейн и да имаш собствен хостинг откъдето да управляваш всичко ти се направи на разбираща ... сега жъни плодовете на глупостта си....

translateandcopy.videourok.com/wp-admin

от тук като те пренасочи към горния линк все пак вляво какво излиза в админа или не си в админа

пробвай през друг браузър

като нямаш достъп до хоста нямаш никакви варианти

translateandcopy.videourok.com/wp-admin

от тук като те пренасочи към горния линк все пак вляво какво излиза в админа или не си в админа

пробвай през друг браузър

като нямаш достъп до хоста нямаш никакви варианти
тя няма достъп до хоста , дали са и само юзер за панела на поддомейна.

тя ясно че няма няма и да има, на мен мозилата понякога ми прави въртели, затова да пробва хром, опера и като не стане да го отписва

за 50 кинта ще си реши проблема за хост и домейн

тя ясно че няма няма и да има, на мен мозилата понякога ми прави въртели, затова да пробва хром, опера и като не стане да го отписва

за 50 кинта ще си реши проблема за хост и домейн
няколко пъти и го казах като дори и предложих подарък да и регна един домейн и хост да и дам ама тя тъпа, но упорита ..... смята, че всичко знае и може

Горе