Проблем с ClassiPress тема

hardlemm

Active Member
Здравейте, направих сайт от нула с темата и всичко е ок, но се опитвам да сменя темите на други два стари сайта с ClassiPress,но не ми сейфа Form Layouts, давам сейф и нищо. Също на Custom Fields ми изписва: No custom fields found. This usually means your install script did not run correctly. Go back and try reactivating the theme again.
Потърсих в гугъл и ми излизат доста резултати в официалния им сайт, но за там нямам регистрация и не ми показва отговорите. Ако някой има рег там може ли да каже какво пише като решение в тази тема - https://forums.appthemes.com/help-using-classipress/cat-not-add-form-layout-16622/
 

Blinky

Owner
Ох, имал съм, ама не съм подновявал, защото не ми харесват темите им:
Hi *******,

I'm sorry but you don't have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
  1. You haven't purchased this product yet.
  2. Your AppThemes subscription has expired. Renew your subscription.
  3. There's a problem with your account. Send us a request so we can help.

Ако някой има, и аз ще се радвам да видя решение на проблема. Дори само да го копи-пейстне. :)
 

hardlemm

Active Member
Какъв ефект търсиш, да видя с какво мога да съм ти полезен. ;)
Мерси за включването, тъкмо оправих проблема - върнах бек ъп преди инсталацията на темата и направих нова инсталация. Мисля, че проблемът идваше, зашото първоначално бях копирал темата от един сайт в директорията на друг и я активирах, без да е инсталирана. След това трих и я инсталирах на ново, но явно остават грешки някъде и не захапваше.

Иначе търсеният ефект е лесно публикуване на малки обяви от потребителите на сайта. Мисля, че тази тема върши тази работа.
 

Blinky

Owner
за толкова куцо име защо е взел бг домейн? няма логика
За да си го знаят за бг. И на мен логиката ми говори, че .com щеше да е свободно и най-вероятно е. :) Но хората още си цъкат по каталози и малки бизнеси без сайтове и каквото и да е онлайн присъствие си налитат още на бизнес каталозите, за мое учудване. :)

Едно време, няма да забравя, като малък и май малко се отцепвам от темата, бях на интервю в need.bg (https://web.archive.org/web/20050207034603/http://www.need.bg/), беше нещо като бизнес каталог и директория, на принципа на събскрипшън на месечна или годишна база. Вървяха много тези бизнеси тогава. Абе щом Google си имаха DMOZ. :)
 

Горе