Проблем с PayPal

biki

Member
Да минем направо към проблема.
Исках да регистрирам картата си в ПейПал всичко точно,но въведох 3 пъти грешния код за транзакцията и сега ми пише,че тази карта е блокирана.Може ли да ме посъветвате,какво да направя,защото искам да си използвам тази карта,а тя всъшност е блокирана... И има ли някакво решение има ли шанс да си я използвам нея или трябва да регистрирам друга.

Благодаря за вниманието!
 
От: Проблем с PayPal

Кода може би тия дни ще ходя до банката да го взема.Ако може да го проверя някъде онлайн (в сайта на банката) ще го видя от там.Ще съм ви благодарен ако помогнете : )
 
От: Проблем с PayPal

Имам верния код,писах на съпорта им,но не получих отговор вече 2 седмици.Ако някой може да ми помогне ще се радвам да пише или в темата,или на лично.

Благодаря!
 
От: Проблем с PayPal

Имам верния код,писах на съпорта им,но не получих отговор вече 2 седмици.Ако някой може да ми помогне ще се радвам да пише или в темата,или на лично.

Благодаря!
Как успя да объркаш 4 цифри тъкмо 3 пъти ?!? Картата я въвеждан наново и ти теглят парите и имаш нов код.
 
От: Проблем с PayPal

Ако надписа, който виждаш в акаунта си гласи:

"This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form."

шансовете ти да използваш тази карта отново в PayPal клонят към нула. Бягай до банката да сменят каратата - да ти я преиздадат с друг номер, или в друга банка....
 
От: Проблем с PayPal

Да. И аз имах такъв проблем още първия път, когато се опитах да вкарам карта на Райфайзен банк. Това беше в зората, когато навлезе за втори път paypal, но като всичко ново тук, не се получи. От тогава тази карта не става за тази система. Голямо молене беше да ми я "отпушат", но ЙОК. Какво направих? Отидох и си извадих една чисто нова дебитна картa в ЦКБ, верифицирах си я, и от тогава никакъв проблем. Ако това мнение ти върши работа? При мен не беше проблема в онлайн банкинга, а тъпа човешка грешка - тъпунгерите от банката ме обеждаваха, че съм нямал никакъв четирицифрен код. И не след дълго беше все тази. В твоя случай грешката си е изцяло твоя. А какви кодове си ползвал ми е интересно?
 
От: Проблем с PayPal

Ако съпорта им не реагира пиши им пак като напишеш и номера на картата която е блокирана. Някой път ПП са леко мудни. Ако решат да я разрешат отново ще ти искат сканирана лична карта и договора с банката за тази карта, където имената и адреса трябва да съвпадат с тези на регистрацията ти в ПП. Като цяло шанса ти не е много голям, но пък не ти пречи и да опиташ.
 
Често са мудни, особено като става дума за решаване на такъв тип проблеми. Има не малък шанс нещата да се оправят и да ти позволят да си прибавиш тази карта, но аз лично не бих чакал кой знае колко, след като има банки, които с голямо желание ще ти направят една дебитна карта, за да завърташ парите през тяхната система. Но ако минете на това ниво, както каза Г.Георгиев, ще искат доказателство, че картата е твоя, което означава, че ще трябва да пращаш документация, доказваща това.

Опитай, това, че аз нямах късмет по нищо не означава, че и ти няма да имаш. Просто всеки случай е частен. Винаги е било така при съпорта на компаниите, били те международни или нашенски.
 

Горе