Проблем с RexCart визуализация

От: От: Проблем с RexCart визуализация

Всичко е ОК .

"А дано, ама надали".

Казах ти в два поста къде е причината. Тук css стилизациите нямат нищо общо с проблема. В момента просто си добавяш още един такъв с визуализирането. Псевдо елементите :before и :after добавят съдържание преди и след друго такова. Като премахнеш декларацията content от тях, премахваш и замисъла от използването им. В случая с :after при твоята тема се добавя блоков елемент, който почиства плаващите лява и дясна колона, което позволява на родителският елемент(контейнера) да ги обгърне и всичко да бъде наред. Понеже не е изчистено "плаването" на лява и дясна колона, то техния родител ще обгърне само и единствено своето съдържание с нормално направление. В случая няма да има такова и той ще заеме абсолютна нула като стойност за височина. Под него непосредствено ще дойде основното средно съдържанието, което всъщност е трябвало да бъде поместено в него. Поради тази причина и това ,че в този случай основното средно съдържание се явява дете на родител на по-високо ниво, но със същата дължина като на контейнера привидно изглежда че проблема е решен. За да ме разбереш(до колкото можеш) прикачам ти и нагледен пример за допълнителния проблем, който си направил с визуализацията след като си премахнал ключовата декларация. Ако ти харесва така си мисли, че всичко е ок и проблема е решен, ако ли не потърси помощ платена/безплатна от stuklen понеже виждам, че ти е предложил помощ за да прегледа темплейтните файлове(за хедър, основно съдържание на страницата, футър) и да се види къде точно се добавя/изпуска затварящ/отварящ html таг. Аз спирам дотук, защото от това по-обяснително не мога да ти го сдъвча като информация.
 

Прикачени файлове

  • pic.jpg
    pic.jpg
    60.3 KB · Преглеждания: 7
От: Проблем с RexCart визуализация

Страшно много благодаря , ще се радвам някой да ми помогне . Предполагам ако има желание styklen да ми помогне за което , или който има желание .
Много ще бъда благодарен .
Темата я намерих ит тук -> http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=10094 , ако може с нещо да ви помогне за решаване на моя проблем .

П.С. Най-странното , което наблюдавам от не много скоро , е че когато отвориш даден продукт има разни активни менюта под него от сорта на Описание , други снимки , дрън дрън , те не са актовно като цънеш на тях да се появят , а са изложени по дължина надолу по страницата , което е също много странно , тук според мен това е джава скрипт който може би се е прецакал , но смених всички файлове с фабричните така наречени и пак не се оправи , според ва скакъв може да е проблема също ?
 
Последно редактирано:

Горе