Проблем с Wordpress

Качих Wordpress към хостинга си в ICN.bg (от там имам и закупен домейн). Инсталирах го, отвори се, но не ми позволяваше да качвам своя тема или да тегля от наличните, в менюто с джаджите не позволяваше "влачене" и нагласяне на притурките и като цяло имаше проблеми в системата. Писах и на ICN, но те смятат, че е от версията на wp ( най-новата е). Ясно ми е, че трябва да наглася някои от настройките, но ако може някой да ми обясни, защото досега не съм нагласял wp.
 
От: Проблем с Wordpress

Пробвай да си качиш темата директно през фтп, а не с инсталатора от админ панела на WP. Мяташ я в контентс-теми и после през админ панела само активираш (не забравяй да разархивираш като я качиш или просто я качи разархивирана)
 
От: Проблем с Wordpress

.......... но не ми позволяваше да качвам своя тема или да тегля от наличните, в менюто с джаджите не позволяваше "влачене" и нагласяне на притурките и като цяло имаше проблеми в системата.

Какво означва това - wp ти връща някаква грешка? Не качва темата в /wp-contents/themes/ ? Версията 3.4 ли е? Коя е темата, на която не работи AJAX-а?
 
От: Проблем с Wordpress

Widgets ‹ showstories.com — WordPress.png tuka ne mi pizvolqva da gi vlacha i obnovih versiqta na 3.4 i pak ne mi pozvolqva. kato mina po nqkoq ot tqh i se poqvqka krasta4ka ne ne moje da se vzema i da se vlachi. Sy6to kato dam na Screen Options ne mi izliza menuto otgore deto pada
 
От: Проблем с Wordpress

Виж файлът 4246 tuka ne mi pizvolqva da gi vlacha i obnovih versiqta na 3.4 i pak ne mi pozvolqva. kato mina po nqkoq ot tqh i se poqvqka krasta4ka ne ne moje da se vzema i da se vlachi. Sy6to kato dam na Screen Options ne mi izliza menuto otgore deto pada

Кажи каква грешка получаваш при качване, не можем да гадаем.
 
От: Проблем с Wordpress

На мен ми прилича на проблем с javascrip-та. Под firefox си отваряш съответната страница, примерно джаджите цъкаш ctrl+shift+j, изчистваш всичко от error конзолата и даваш рефреш на страницата, за да ти извади само за джаджи ( p.s. може да изкара и грешки от други сайтове, които си отворил в момента затова най-добре остави само джаджите отворени). Под хром може същото да го направиш ctrl+shift+i -> Console

Ако даваш грешки пейстни да ги видим
 
От: Проблем с Wordpress

За качването на темите виж дали имаш създадена папка uploads във wp-content/ с права поне 755, ако няма създай. Някой път трябва ръчно да създадеш такава папка. За другия проблем виж на стандартна тема дали този проблем го има. Ако го няма ясно къде е проблемът - търсиш този от който си я купил ако е свободна се оправяш сам.
 
От: Проблем с Wordpress

Заснемане.jpg пробвах както каза, но пак не се получава. Като го изчистя, презареждам и ми излизат същите грешки и отново не ми позволява да ги местя.
 
От: Проблем с Wordpress

Ти само под Chrome ли пробваш, я пробвай с друг браузър? - Opera, FF
 
От: Проблем с Wordpress

Щом ти е нова инсталация, вземи та изтрии всичко плюс базата данни, и си изтегли последната версия и я сложи. Сигурен съм че ще се оправи.
 

Горе