Проблем с z-index на реклами.

Здравейте,
Ползвам плъгина Datafeedr Random Ads V2 за банер ротации.

Сложил съм реклама на докс бетс по формата на ето този код..
<script language="javascript" src="http://ads.doxxbet.com/ad.aspx?pid=...&bid=..."></script>

Проблема ми е че съм си сложил JQUERY tooltip за "балонче", а това балонче излиза под рекламата на докса. джаваскрипта ми има zindex:97, но и да го направя по-голям пак остава под рекламата.
 
Може би рекламата е в iframe?
 
От: Re: Проблем с z-index на реклами.

Не знам, ти сам виждаш какъв е кода на рекламата който ми предоставят.
 
Виждам, но този javascript най-вероятно прави iframe. И за това ти излиза така. Но без да се види сайта можем дамо да гадаем.
 
От: Проблем с z-index на реклами.

Сетих се че преди време се опитвах да се справя със същия проблем и успях, но до преди малко не можах да се сетя как.
Влязох в афилейт акаунта си и намерих пътя до самия банер, също така взех аф линка и сам си написах нов код в който има <ebmed wmode>
Благодаря все пак че се отзова.
 
Моля. Да споменем все пак как се оправя - ако на някой друг му потрябва. Не знам от къде си взел кода и тн, но ако меню влиза под флаш банер се оправя като се добави wmode="transparent" в кода на флаша.
 
От: Проблем с z-index на реклами.

Не се изразих много добре.
С това "<ebmed wmode>" исках да кажа, че си написах ръчно кода, а не ползвах техния готов скрипт и за да го оправя сложих на <embed>-a wmode="transparent".

П.С. Не ме разбра, защото се опитах да обясня по набързо в предния си пост.
 
От: Проблем с z-index на реклами.

И аз съм имал подобен проблем под IE6, Там понеже флаша не се контролира от IE а от външна добавка IE6 го мисли за уиндоуски контрол. И понеже ИЕ6 няма достъп на контрол върху флаша не може да му бара з-индекса. И там ако менюто ти отива зад флаша се оправя като под див-а на менуто се добави ифраме. Понеже ифрамето вика доп ИЕ6 инстанция отново става контрол на виндовс и отива отгоре флаша.
 

Горе