Провавам онлайн магазин

Не включваш. Тук директно се търси сметка публично и се дават куци примери и спам с идеята да се омаловажи сайта и стойността му. АЙ нека купувачите да определят дали си заслужава толкова, а не наблюдателите ;)
То това е от вечни времена, мен така редовно ми съсипваха продажби, същевременно гледам сайт без СЕО, и нищо ама гол голеничък чисто пресничък с грозен домейн, визия купена от същото място и същата платформа се продаде с 3500 лв. над мой сайт който давах барабар с мрежа към него и т.н. Такива често се продават от височества дето им се има някакво доверие или просто са по-отракани и знаят как да искат дори и да не струва реално това. Имам чувството че българина за пръст ще похарчи повече от колкото ако му дават злато или сребро на цената на пръст. ИМаше някакъв лаф "На брашното евтини, на триците скъпи".
ама хората и 3К дават. :)
И то на изплащане масово... а колата често по-евтина от телефона му/и/им

------------------------------------
По темата предполагам че цената е такава и вероятно ще се сваля от нея, което според мен я прави долу горе реалистична, но в случай че уебсайта има реализации ( демек продажби ) и посещаемост някаква. Ако тя липсва тогава вероятно цената е нерелевантна, а да не говорим за вложеното в него. Но доста от колегите тук не трябваше така да подхождат, това е не само в този форум а навсякъде редовен кофти "табает".
 
Последно редактирано:
Сайта не е никак зле. Римайнда явно няма вкус (за да не кажа понятие) от потребителски интерсейси ;)
 
Станимир, викаш "Да го духат бедните". :) Те са най-вече с такова мислене и май сами са си виновни за положението. Човек с ангажиран мозък и постоянно желание за развитие няма такива проблеми. ;)
Той мозъка по дефолт не е създаден да мисли за пари ;). Ангажиран мозък и желание за развитие имаше и Борисов v1,v2,v3 (че и преди него и след него).

Магазинът е добре направен според мен. С Cloudcart съм съм работил малко, но като цяло ми се струваше доста лесна и бърза система.
Успех на продавача!
 
Последно редактирано:
Виж файлът 23618

Ще покажа, само няколко от фактурите, който сме платили по време на развитието на сайта.
Относно кодирането и SaaS платформите - както виждате само 1500лв. беше сумата за къстъм визия.

Относно хостинг компанията, тя се смяна най-лесно.
Колко ви е акъла да платите подобни фактури? Голямо проучване е паднало :)
 

Горе