Проверка на уникалност на спиннати статии

Re: От: Проверка на уникалност на спиннати статии

@Blinky абсолютно си прав ;)
Иначе питах защото забелязвам че последната седмица директорията за статии в подписа ми я налазиха доста хора и мятат яко спинати статии, нямам против да пускам и такива статии, но поне да са добре направени.
Имам и мега брутален случай, вчера една госпожица или госпожа, се опита да постне тема дето е публикувана в още, забележи.. ЧЕТИРИ други директории! Ама то директно Копи/Пейст.. поне да си беше направила труда оле-мале да попромени тук-там. Иначе съм докладвал на колегите от другите 3 сайта да й махнат статията ;)
Като стана дума за спиинати статии и после сложени в някоя изнасилен артикъл директория, това означава, че линка от там не си струва. Още след одобряването на първата така статия от редактора на директорията може да се направи извод и за какво качество иде реч, както и колко е ценен линка от там според Google. За това пак казвам, това е губене на време. Правете качествено SEO. Всякакви такива минаваха едно време, ама сега тия зоощуротии, с които нон стоп ни заливат ще успеят да предотвратят всякакви такива "оптимизации". Както се вика няма даже да се стъпи за първа страница, камоли да се задържи някой с подобни методи. Да някъде, където едиторите на Google спат, може и да остане за седмица-две, месец и малко повече, но е временно явление.

И за да си продължа мисълта, ще кажа, че един мой приятел и колега така добре си направи артикъл директорията, че в момента е поставил доста добри правила, като така сайта му минава в графата качествени блогове по всичкология, а не просто витаеща артикъл директория с дублирано, спиннато и тук таме уникално съдържание. Вторият вариант страда много. Някой беше казал, че линковете от артикъл директориите били кофти, аз го попитах "от кои по-точно". И той седя, чуди се и каза за някакви, които преди време не ги харесвах, защото някой се стараеха да вкарат уникално съдържание, а други със спина и автосъбмитъра бозиха яко из тях. Да, тези може, но все пак нека разграничим едните от другите - качествени и некачествени.

Госпожицата, която описваш неще се е объркала според мен, но нищо, дано да осъзнае грешката си. :0
 

Горе