Проверка на GOOGLE

vesi04

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте, занимавам се с оптимизацията на интернет магазин искам да пипитам някой знае ли как най-точно мога да проверявам коя дума на кое място ми излиза е google ?
Благодаря предварително.
 
От: Проверка на GOOGLE

Трябва да напишеш в гугъл - ranking monitor и да избереш някой програмка, да си въведеш ключовите думи който те интересуват и сайта към който се отнасят, да зададеш съответно за кой гугъл (коя страна) и ще ти се покажат и позициите, ако си се класирал в резултатите. Да уточня че има и безплатни програми има и free, естествено ти си избираш, да платиш или да използваш безплатни, аз лично използвам платена seoadministrator само опцията Ranking Monitor
 
Ръчно е най-лесно. Стартирай браузъра и включи Private режим. После може да си ги проверяваш ръчно в Гугъл и ще ти вади точни резултати ;)
 
От: Проверка на GOOGLE

Излез си от профила в Google, изтрий си Private Data-та и пусни Private Brousing.
ПС: общо взето аз си имам един браузер, който не използвам въобще и ми е само за това.
 
От: Проверка на GOOGLE

Здравейте,
Ето и нещо от мен.
Най-добрия тоол за мониторинг на проекти с фрее версия, която ти е достатъчна за това което питаш. Препоръчвам ти ако имаш свободни $97 да си я купиш заслужава си всеки цент. Има вариант да работи и през проксита. Възможност за мониторинг в гоогле, бинг и ъахоо (всички възможни .com . au . co.uk и тн.)
traffictravis . com

Друг вариант с фрее пробен период marketsamurai . com - лично на мен ми се струва малко по-труден за работа

Друг добър вариант (недостатък няма фрее вариант) скрапе бокс

Препоръчаният от колегата Kreayshawn "Free Monitor for Google" също става, но с доста забележки.

Ето и бърз онлине вариант searchenginegenie . com/google-rank-checker.html с забележки също!
 
От: Проверка на GOOGLE

Можеш също така да пробваш тула на колегата Димитър. Seoranks.org :) Ако нямаш мого проекти имного ключови думи за проверка, вариантите, които е описал колегата не са ти рентабилни на нуждите. :)
 

Горе