Продаваме koronavirus.bg + уеб сайт

ALDEV

New Member
Здравейте колеги,

Поради липса на време и въможност за поддържане на актуална информация продаваме домейна koronavirus.bg
Домейнът имаше интересна история. Беше объркан от медиите с официалния портал coronavirus.bg
Все още седят доста линкове към сайта. Свързахме се с Информацинно обслужване АД и те не пожелаха да пренасочим домейна към тях.

Добавям скрийншот от статистиката в Google Search Console

Цена: По договаряне
За информация ЛС
 
Последно редактирано:
Дръж си го. Като се появи "време и въможност за поддържане на актуална информация" ще падат ако пачки
 
Интересно ми е какви са били финансовите параметри на предложението съм Информационно обслужване.
 
Някоя медия би могла да прояви интерес. Защо не го задържиш наистина. Колкото до това колко пари ще пада от него, зависи изцяло от това ще смогва ли екипа ти да го направи желан източник на информация - съдържание. Ще се разбере, но сега му е момента да се развива. До година ще стане вече наистина брутал. Направо правиш портал, с помощен център, инфо графики, форуми, и го продаваш на здравното министерство. :)
 
@Blinky: Сигурен ли си, че подобен сайт може да носи приходи имайки предвид тематиката му? Хората като четат тези новини им е гадно като цяло и не мислят за забавления и услуги, че да цъкат на рекламите. Да може да са огромно количество, но безполезно такова. Това е подобно на компютърните браузър игри. Те имат огромна клиентела, но реклами не поставят на сайтовете си, просто защото никой на цъка на такива докато играе (а 99% от времето правиш точно това - играеш).
 
Мислиш ли, че след толкова много информация, няма да започнат и рекламите да се адаптират в това отношение. Извинявай много, но в медиите в момента само това се пуска като новина, хората гледат, четат и се информират, и явно не е чак толкова зле за рекламодателите. Колкото дали се печели от гадни новини, питай тия фейсбукъри с фейк новините. :)
 
В крайна сметка ако виждате такъв потенциал в сайта, защо не го закупите?
Като човек участвал в разработката на над 200 онлайн бизнеса, напълно съм наясно с нещата, които споделяте. Ако вие имате времето, желанието и контактите да го разработите по горе споменатите начини го взимайте :)
 
https://dox.abv.bg/download?id=29a0cd38c1# - Линк за сваляне на Експорт Search Console Report + Ranking

П.П. Хайде стига съвети, не съм пуснал темата, за да дискутираме какви възможности открива сайта.
Изпратил съм всичко необходимо, който има интерес да пише или да звъни. Успех и бъдете здрави.
 

Горе