Продава се: Продавам готова социална мрежа

Д

Не съм парадирал ,че съм аз автора на платформата и никъде не съм го споменавал. Труда се заплаща и моя труд за превод, подобрения и оправяне на няколко бъга съм решил ,че струва толкова. Купете си скрипта и ще разберете за какво иде реч.
Абе мисля че горе в коментарите си го казваш ама айде може и аз да не мога да чета
 
Ако действително някой се е навил да си купи тоя индийски cms - голяма грешка. Преди година някъде имах подобна идея, купих си wowonder cms-а и останах много разочарован. Ест, преди да се разочаровам напълно реших да потърся помощ от съпорта, защото беше пълна с бъгове. Отговориха след седмица и нищо не направиха, казаха само, че работят по ъпдейт. Дочаках ъпдейта и повечето бъгове НЕ бяха фиксирани. Дори самата документация за инсталацията не е направена както трябва. Примерно, ако ползваш nginx, conf файла не е наред и трябва да си го оправяш сам, щото ти казват, че проблема е от хостинга ти, а това не е така :)

Освен това имам съмнения, че нарочно оставят бъгове, щото като ти изтече съпорта, трябва да платиш за нов ;)

Може да видите и в коментарите им колко потребители се оплакват. Тази платформа не е за сериозен проект. Или трябва да си наемете програмист под ръка за постоянно или не се занимавайте изобщо с тази гавра.
 

Горе