Продавам домейн за сайт за ОБЯВИ

nortrant

Well-Known Member
Рейтинг - 98.9%
87   1   0
Продавам .biz за ОБЯВИ

колко давате за pazara.biz ?

регнат при ineahost.com

Domain Registration Date: Tue Jun 08 15:01:55 GMT 2010
Domain Expiration Date: Tue Jun 07 23:59:59 GMT 2011

+ ХОСТИНГ

Последно редактирано:
От: Продавам домейн за сайт за ОБЯВИ

забравих да кажа че има и хостинг към него .... изтича на ъщата дата като домейна !

Що не кажеш една цена просто?

Давам 15 лева.

От: Re: Продавам домейн за сайт за ОБЯВИ

Що не кажеш една цена просто?

Защото не колко реално струва .... от друга страна избягвам подигравки и излияен спам в темата ... което неминуемо ще стане ако напиша напр. 40 лв ....

Опитваш се да продадеш нещо, което дори ти не знаеш колко струва. Какви оферти чакаш? Отбягвам темата зареди безумните и ъпове до сега, но този пазар, дори и на битак не прилича. Правилно беше пусната една тема "продавам нещо, ама не знам какво" и като допълнение, може да се пусне една тема "продавам нещо, знам какво, ама не знам кво да му искам.
Мисля, че не си глупав и можеш да разбереш и сам колко струва домейна, ако не можеш и не съм прав за предните две неща, може да го пуснеш и на търг. Темите в пазар винаги ще си имат "почитатели", които ще се разпишат, но пък и винаги ще се намери някой който да каже нещо на тези чиито мнения се базират на "ти луд ли си" (Справка последното ми мнение в този раздел).
Хванете се стегнете и пишете по-сериозни обяви, а и спрете да дрънкате това популярно "повече инфо на ЛС".

П.П. 40 лева е прекалено голяма сума по мое мнение, предвид факта, че има още над 50 тлд-та от които 60% са свободни за регистрация под 20$. .Biz не са от най-търсените, а и ключовата дума с това тлд, не е нещо което ще се брандира лесно, а и ще ти се отели вола за да изкараш този домейн до челни позиции. (Това е само моето мнение). За мен реалната стойност на този домейн е цената за която си го купил + 10 лева за срока за който си го ползвал.

ktomov, Благодаря за мнението !

ако някой предложи 20 лв. - да смята че е негов вече !

иначе, ако vaskoa не се е отказал ...

Не съм, ако решиш казвай.

Ако някой предложи 20 лв. за домейна и хоста - получава БЕЗПЛАТНО събмит на 1 линк в соц. мрежи :)

ако и днес никой не се обади, vaskoa го взима !

Ти просто не ставаш за търговец. Тръгнал да се моли. Тук за пореден път се убеждавам, че модератори и правила няма, пълна пумия и тинейджъри, които не знаят, какво правят.

Ти просто не ставаш за търговец. Тръгнал да се моли. Тук за пореден път се убеждавам, че модератори и правила няма, пълна пумия и тинейджъри, които не знаят, какво правят.

Да съм ти искал мнението ?
(не може поне един като теб да не се изкаже ...)

Ще си продавам каквото за колкото и както си искам !

мнението съм ти го прочел за 6 сек. а на 10 съм те забравил ....

чао и моля ти се не пиши вече ..... а с този аватар отивай в муцунки ...

Горе