Продава се: Продавам домейн+сайт

zzzeeen

Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Здравейте, прoдaвaм домейн за онлайн магазин akumulatori.pro, има качен магазин на opencart, но не е доработен. Идеално служи за справочник(засега) и съм продал доста акумулатори, но предимно от лични контакти. Домейна е пряк конкурент на akumulatori.bg, които са най-големият търговец на акумулатори онлайн.
Продавам го защото не ми се занимава с търговия. Мога да съдействам за контакти с вносители и производители. Нуждае се от редизаин и малко внимание. Никога не е рекламиран(освен по системата"един приятел"). Не е баннат от гугъл. Цена 1200лв. Договаряне.


ааааеее have fun:)
 
От: Продавам домейн+сайт

И който го купи какво прави? Започва от нулата, защото до момента си правил продажби само с "един приятел ..." Нали не смяташ, че ако днес направя някакъв автомобил в гаража си и го кръстя Мерцедес ще е техен конкурент? Някъде рекламиран ли е до момента, трафик?
 
От: Продавам домейн+сайт

Именно. Мисля че много ясно съм обявил"домейн+сайт. Домейна е това което всъщност продавам. Останалото е просто допълнение. И добра възможност за развиване на онлайн търговия. Но само за някой, който иска да се занимава.
 
От: Продавам домейн+сайт

и 1200 лв за един съмнителен домейн ?
Омръзна ми да чета в този форум подобни обяви, идва някакъв и мисли че тука се ядът доматите с колците, нахвърля 10 мнения на бързо и пуска "невероятната оферта" .
Инсталирал ми бил опенкарт, ама не бил доработен...
Съветвам те да ловиш риби в продавалника!
 
От: Продавам домейн+сайт

Чешеш си езика брат. Упражнения в/у клавиатурата. Нито съм ти поискал нещо, нито съм те карал да четеш. Като не ти харесва, не чети. Или не отговаряй. А и малко си измисляш. "Невероятната оферта" си е твоя измишльотина. А и си доста арогантен. Съвет не съм ти искал. Съветвай някой друг. И малко ограмотяване няма да ти е излишно, пише се "ядат", а не "ядът". Това не е съвет, това са правилата на българския език.
Бъди здрав
 
От: От: Продавам домейн+сайт

Аз пък слагам бас, че никой тук този сайт и подарък няма да го вземе
Оптимист човек си ... ако го продадеш за 1 200 лв , аз ще се оженя :lol:
 
От: От: Продавам домейн+сайт

Оптимист човек си ... ако го продадеш за 1 200 лв , аз ще се оженя :lol:

хаха ти пък нищо не каза ;) , че ти може да се спънеш и да се влюбиш , и да се набуташ( ожениш )той преди да го е продал :D
 
@Blinky, може би бананче за този хубостник, който изрови един тон теми отпреди пет години?
 

Горе