Продавам домейн bank-bg.com

Статус
Not open for further replies.
От: Продавам домейн bank-bg.com

Абе страна ти си сбъркан, всеки иска да се заяжда с теб и да те дразни :D
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

изказах лично мнение, че домейна ти не струва й 100 евро ...
все пак сме в свободна страна и всеки има право на мнение ... а моето е, че домейн с -bg не струва нищо .... и то при положение, че всичко останало е свободно ... поне вземи регни и другите ... поразгледай малко пазара, такива пари се искат за развити неща носещи някакви приходи, а мизерник като теб няма начин да развие нещо ... джума и топ нещо си ахахахахахахха смешник .....
Ето казах ви, че мелето е готово, но никой не ми повярва. :)
Ако този домейн се продаде за 1000 евро ще ми бъде много интересно да следя как се избиват тези пари, от кого и с какъв сайт.
Пазарът ще узрее и ще има такъв когато се предлага нещо, което се търси. И цената на това което се предлага не е над цената на която се търси.
Това е като от евтин учебник по макроикономика на УНСС написан преди 15г. Въпреди това е вярно.:)
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

banks-bg.com е свободно? С какво е по-лошо от bank-bg.com .. (само питам)?
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

@dekemvri прав си, че banks-bg {.} com e по-добър, защото банка-бг и банки-бг- винаги предпочитам множественото число.

Аз съм на страната на @strana и ще помоля всеки наистина да оценява цената, която се иска. Домейнът е част от цялата система. Според мен трудът е повече от 1 к лв. - мое мнение. Всеки сам решава колко да продава даден проект.

Колеги - Уважавайте труда си и труда на другите като вас.

P.S. Току що регнах finansi {.} org като мисля, че този вариант е най-добър и по-добър от banks-bg :)

P.S.2 ако има някой желаещ да се присъедини за да стане проектчето много много по-яко - нека пише на ЛС

Хайде със здраве :)
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

@w-seo Пише, че се продава домейнът.. а не целият проект?!?
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

Да, но човекът е оптимизирал домейнчето! Това също е труд не мислиш ли?
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

Някой много бързо купи banks-bg.com :) Да му е честито :)
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

Ами ние такава реклама му направихме, че то взеха, че го взеха :)

Е да си признае кой е :)
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

който пусне оферта за 2000 евро за домейн, той ще е .
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

Кво става, расте ли кокоса? :p

Нафърфорената мургавелка нещо много слабо се е представила, може да флуди noo po-qko.

За останалите коментиращи, дори бих искал да продължат коментарите, нищо че темата е в Пазар. И аз ще я следя с интерес, има доста хляб в нея за размисъл. BTW, за тези, които не държат на .com, всички останали разширения за това име са свободни и могат да ги вземат по 10-15 лева. Каква ли е разликата? Едно разширение не може да струва 200 пъти повече, нали? :wink:
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

... а, и тоя малкия галфон с просещата ръчичка съм го пропуснал, ама то си е такова лапето, висша инстанция в оценките. Требе да го пуснат у некоя комисия за търгове на цвички втора употрeба или у политиката, дет вика adi, ако все още не се е размирисал достатъчно.
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

... покрай заяжданията съм пропуснал един хубав и резонен въпрос:
banks-bg.com е свободно? С какво е по-лошо от bank-bg.com .. (само питам)?
w-seo е отговорил, но много зависи към кого ще таргетираш сайта. bank без "s" според мен е по-добре, тъй като реално обхващаш почти всички езици и не само от групата на западногерманските (немски, холандски и английски), романските (при тях окончанието ще куца), но и славянските. Руският банков пазар да кажем не трябва да се подценява, а на руски между bank и banks има огромна разлика (втората дума не значи нищо). така е и при другите славянски езици.
Дори наименованията на българските банки да погледнем, то между тях има доста, които завършват на "банк" . Banks е само нарицателно име, и то на на друг език, докато bank е много по-универсално и разпространено.
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

Пак не е оправдана разликата в цената на двата домейна.
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

Каква разлика?

При добро име на домейн дали са 5 лева или 2000 лева все са малко. Въпросът е дали даден домейн е от категорията скъпи домейни или не. Смятам, че е среден домейн и струва към 2000 лева (ценообразуването правя на базата на подобни домейни в седо - реални продажни, а не офертни цени), съответно провокирам някаква дискусия и чета мнения. Провокирането на дискусия не означава, че трябва да чета глупостите на нафърфореното или самми, макар че тяхната намеса си е пресметната, разбира се, тъй като няма сериозна тема в Пазар, в която нафърфореното да не си навре гагата, няма и тема, в която саммито да не тури три удивителни на трета страница. Статистика.

Аз преди две седмици така се обадих в темата на едно момче (не бях забелязал, че е в Пазар, та и досега ме е срам), а на тези дребните това им е практика поне от година (дори и да изключа личната неприязън към подобни плазмодии поради посочените в предишен топик причини). Не трябва да е така и противоречи на форумните правила.

Вече няколко пъти предупредих да не се залъгвате по заглавието, просто това е най-подходящата рубрика. Ако държах да го продавам хора от народности, правещи бизнес на горепосочените езици, то щях да го пусна в седо или в серуто, а не в български форум, особено пък в този. Интересуват ме мнения. Да и защо да, не и защо не, но от разумни хора и с аргументи, за да може да става дискусия, а не да се скача върху масите и да се слагат столове върху главите.
 
Последно редактирано:
От: Продавам домейн bank-bg.com

Наистина трябваше да събираш мнения за домейна от друг форум. Тук едва ли някой ще види толкова потенциал в него и ще се раздели с исканата от теб сума.
Лягам да спя...
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

harkon, за първи път ме разочароваш, че ще трябва пак да обяснявам допълнително.

Не очаквам, че тук някой ще се раздели с тази сума и не я искам всъщност, рядко продавам домейни и сайтове, особено от тези, които съм избирал сам и съм видял в тях потенциал. Интересуваше ме кога някой в този форум ще почне да разсъждава за потенциал, а не за конкретната сума, която да преизчислява в банички или бири.

Лека
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

strana,
Не съм съгласен теб, но ще избегна спора, поради умението ти да накараш с много думи човек да се запита за какво става въпрос и по каква тема се говори. Ясно стана още от начало, че домейна ти (поне за момента) не струва толкова пари.
За какво да споря с теб, като ти поне освежаваш на моменти атмосферата във форума и споделяш интересни възгледи били те грешни или не. Това, което ме дразни тук е глупостта и неграмотността разпростираща се от нов потребител на форума до ниво админ. Ако този форум напуснат потребители като Unwise, SSH-ON и теб ще останат само тези, които умеят да се чешат с 2 ръце под кръста, пишат с левия крак, докато въртят пръст в носа, копират съдържание за нов сайт за хапчета и онези, които малоумно събмитват по директории по цял ден.
 
От: Продавам домейн bank-bg.com

и двамата сте пичове и се уважавате чат пат..
сега е грозно да си сипвате за разни спорове, които нямат явна цел и явен смисъл.
струва ли домейна едиколко си.
класическите омазвания.
не се въртете в тоя кръг


_______________
Социална мрежа за споделяне на връзки - Relacia.com
 
От: От: Продавам домейн bank-bg.com

Не е до мислене, а до факти :) Нетфърфър флуди в почти всяка моя тема в "Пазар" и то при положение, че съм показал достатъчно ясно колко не обичам доносници и подлизурковци. Но дори и на това да се опитам да не обърна внимание, то плявата си личи в мисленето. Той наистина смята, че за да продадеш нещо за 1000 евро трябва да излъжеш.
Споко ! Нетфърфъра флуди във всяка тема, понеже е специалист по всичко.Аз все още си чакам сайта от него, дето ми каза, че ще ми го направи за 15 лв. същия.Става въпрос за моя тема за продажба на сайт.И понеже съм се изръсил с 2500 лв за такъв, а ако го продам за 1500 лв и си поръчам копие при майстора за 15 лв, само сметнете колко ще съм на кяр. Чак ми се зави свят от такава перспектива !
Обаче майстора още не се е обадил и взех да се отчайвам, че сайт от него няма да видя !
Ама си викам, че най-вероятно е много натоварен с поръчки за по 15 лв.всяка, знам ли...
 
От: От: От: Продавам домейн bank-bg.com

Споко ! Нетфърфъра флуди във всяка тема, понеже е специалист по всичко.Аз все още си чакам сайта от него, дето ми каза, че ще ми го направи за 15 лв. същия.Става въпрос за моя тема за продажба на сайт.И понеже съм се изръсил с 2500 лв за такъв, а ако го продам за 1500 лв и си поръщам копие при майстора за 15 лв, само сметнете колко ще съм на кяр. Чак ми се зави свят от такава перспектива !
Обаче майстора още не се е обадил и взех да се отчайвам, че сайт от него няма да видя !
и двамата сте много зле :)
Може да питате колко неща съм купил от хора от форума, НО НА РЕАЛНИ ЦЕНИ. Вашите неща са непродаваеми на тези цени !!!
 
Статус
Not open for further replies.

Горе