Продавам домейн PR0

KISS

Active Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Здравейте.

Преди години имах някакви странни планове да правя не само сайтове на BG и EN, ами и на RU . Та сега имам един "сайт", с домейн PR0, малко количество линкове и 559 посещения за месец декември. Като гледам сайта го няма в Yandex, скоро беше там, преди това пак го нямаше, а преди това пак беше. Предполагам няма да е трудно да се върне, не знам аз не разбирам от Yandex. Сайта е напълно изоставен от много, много време. Не знам как Google му праща посещения .

Та ако някой мисли, че ще му свърши работа за нещо, давам го за $15 в пейпал.

http://zdorovyestati.com/

ICANN Registrar:
GODADDY.COM, INC.
Created:
2010-02-16
Expires:
2012-02-16
 
От: Продавам домейн PR0

Колко са статиите и колко от тях са уникални?
Благодаря
 
От: Продавам домейн PR0

@nuni
Статиите са 20. По това време купувах доста статии на български за един друг сайт. Някои от тях ги дадох на баща ми да ги преведе първо с G преводач, след това ръчно да ги оправи. Аз лично нищо не вдявам от Руския. Тоест всички са уникални и имат полезна информация. За това дали имат грешки в правописа не мога да кажа, понеже не разбирам.

@wanderer
Казваш изтича, все едно му е изтекъл срока на годност :). Като изтича, то може да се поднови. То по-голяма е стойността на това, че има възраст, съдържание и някакви линкове плюс лек трафик, а не това че е купен домейн. Така смятам аз. Никой не насилвам де. Просто оферта, всеки си преценява дали го устройва.
 
От: Продавам домейн PR0

Не ми се пуска тема, за това ще пиша тук (извинения на автора) за един сега се сетих, изтича края на месеца. muuu.eu Подарява се. Исках да правя блог за луда крава...ама още не мога да се справя със свинският грип и за това ако някой иска да пише да му го прехвърля, за да не отиде у враго :)

А кво ще кажете да една важна тема - подарявам домейн. Много хора гледам подаряват домейни и ще е доста улеснено ако е в една тема. Редно е преди да отидат у враго да им се потърси първо тук нови собственици на отебаните домейни
 
От: Продавам домейн PR0

Цена: $9 (давам и самия сайт, не само домейна, както пише в заглавието)
 

Горе