Продавам изгодно музикална система

genchosam

Well-Known Member
Рейтинг - 98.9%
90   1   0
Всякаква информация за системата ще ви предоставя на скайп: eros_pk или e-mail: karameliziran[at]gmail.com.

Цената е изключително добра: 80 лева (банков превод),60$(PayPal)
Искам да отбележа,че системата е без дизайн.Моля да пишат сериозни купувачи,които наистина се интересуват от офертата ми.

Ще отговоря на всеки контакт с мен когато имам време.

Последно редактирано:
От: Продавам изгодно музикална система

Сериозните купувачи, които се интересуват от офетрати, могат да бъдат такива само и единствено ако им е предложено НЕЩО въобше, нищо че биха желали да е сериозно и то... Ти, в случая какво предложи?? Че аз лично не разбрах! Сигурно е музикална система - спор няма :)
Освен това сериозните купувачи най-малкият им проблем е дали имаш време :R

Сериозните купувачи, които се интересуват от офетрати, могат да бъдат такива само и единствено ако им е предложено НЕЩО въобше, нищо че биха желали да е сериозно и то... Ти, в случая какво предложи?? Че аз лично не разбрах! Сигурно е музикална система - спор няма :)
Освен това сериозните купувачи най-малкият им проблем е дали имаш време :R
Извинявай,но не си прав.С каква цел написа този коментар???

Моля ви ако имате интерес ми пишете на горе посочените връзки,в темата няма смисъл да трупате мнения.

Извинявай,но не си прав.С каква цел написа този коментар???

Моля ви ако имате интерес ми пишете на горе посочените връзки,в темата няма смисъл да трупате мнения.

И в твоята тема няма смисъл щом не даваш портфолио. Сам казваш, че нямаш време, а очакваш ние да губим от нашето и видиш ли, да те молим за демо.

Ама пичос, кажи към какво да има интерес?? Към КОЕ по-точно..Аз че имам имам - ама ти какво предложи за да го засилиш, освен че предизвика неминуем и заслужен спам :)
Продаваш система, много изгодна и без дизайн... и то само на който има интерес (къде е оная идиотска иконка с учудването)
И аз продавам на баба си насраните гащи, супер изгодно..но без лайната вътре... ти имаш ли сериозен интерес?

Моля да ме извините,мина ми през ума,че темата ми е детинска и може да предизвика подоббни коментари,но чак такива не очаквах.

Имам си причина да не искам да поставям,публично демо.За това изисквам от вас да се свържете с мен(може и да е моя грешка),ако не искате не ви карам на сила.

Свалям 20лв от цената,заради "детинската" ми тема! Нова цена:120(банков превод) 88$ "точна цена" (PayPal)

И аз продавам на баба си насраните гащи, супер изгодно..но без лайната вътре... ти имаш ли сериозен интерес?

Е тва се едно кола без двигателя, баси. Ако си промениш мнението, може да се споразумеем нещо.

^ Освен аз да свърша работата вътре :D

^^ Да, и на мен ми се струва че беше високичка цената за тази система... :)
Извън базика: Не е трудно да се сетиш, че може да предизвикаш интерес към нещо, само ако и то самото е интересно...Ти все пак предизвика интерес де, но не и на търсещите сериозни неща. Парадокс :)

Ако случайно някой иска да ми пише моля да бъде на e-mail-a посочен в първия ми пост,защото няма да съм в скайп.

Продаваш нещо, но не искаш да го покажеш. Защо е толкова секретно, да не е крадено? Как очакваш някой да се заинтересува от нещо, като не се знае какво е това нещо, което ти оценяваш на еди си колко си лева?

Темата наистина е с много малко информация, това е все едно да напишеш:

"Продавам кола, не казвам каква е, ще кажа само на който ми пише. Цената е изключително добра, колата е без купе. Моля да ми пишат само сериозни купувачи."

Сега кажи - ти ако видиш такава обява за кола, ще имаш ли някакъв интерес въобще?

Покажи някакво демо на системата. До колкото разбирам, искаш да купуваме на сляпо.

Така системата преди време я закупих от един потребител,който се оказа некоректен. цената беше 340 лв. сега я продавам за драстично по малко. SITE: music-place.net Искам да подчертая,че нямам нищо общо с този сайт,системата не е крадена направил съм покупка,която сега спокойно продавам. Цената която съм написал е твърда :)

Последно редактирано:

Ти нали знаеш, че имам системата на гугъл, на youtube, вбокс7 и на фейсбук и продавам всяка система за по $100 млн.

В мен ли е проблема не мога да разбера ?? Аз продавам вие обращате темата на какво ли не.. вече няма да коментирам,който иска да купи ще се свърже с мен.Мисля,че съм написал всичко.

Всичко, освен ДЕМО!

Така системата преди време я закупих от един потребител,който се оказа некоректен. цената беше 340 лв. сега я продавам за драстично по малко. SITE: music-place.net Искам да подчертая,че нямам нищо общо с този сайт,системата не е крадена направил съм покупка,която сега спокойно продавам. Цената която съм написал е твърда :)
DEMO: music-place.net

Горе