Продавам комерсиален уеб сайт

Fozzy

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
123   0   0
ДО 19.12.2008 (ВКЛ.) ЦЕНАТА НА САЙТА Е НАМАЛЕНА НА 800ЛВ! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!

Продавам сайтът http://bigpenisbg.com Съдържанието е 100% авторско за България и се продава с ПЪЛНИ права. Сайтът се продава с дизайна, файловете, домейна, продава се всичко БЕЗ самия хостинг. Сайтът не натоварва сървърите защото не кореспондира с бази данни и дори и най-евтините хостинг планове ще свършат работа за поддръжката му.

Регистриран е скоро, но поради невъзможността ми да го развивам сериозно се налага да го продам. Регистриран е в десетки български директории и търсачки. При някои думи има доста добри класирания в Google, въпреки че не е работено много върху SEO оптимизацията.

Ней-много посещения има по думата "пенис". При нея сайтът се класира на шесто място в google.bg и google.com

На второ място се класира по "big penis" на девето място и на двете места. Това е доста често използвана дума и при евентуално пускане на сайта в други държави ще може да се избие доста трафик.

SMS Gateway-a е предоставен от mobio.bg. За октомври сме получили 119 SMS-а на обща стойност 94 лева. Ето статистиките за октомври:

1.jpg


2.jpg


Докато се развиваше сайтът имаше доста посещения и доста SMS-и. Сега, през ноември сайтът е на пълен автопилот и резултатите са малко по-разочароващи: Средно посещения между 20 и 30 уникални на ден и средно изпращни SMS-и между 1 и 6 дневно. Ако купувачът е сериозно решен да развие сайтът с доста малко работа и вложения ще успее да го постигне.

За брояч използвам Google Analytics, ето малко екрани:

3.jpg


4.jpg


Видях, че в този сайт доста се използва една формула за определяне на цената на сайт. 3 месечният доход x 12. Мисля, че доста добре ще пастне и мога да я приложа тук с малко промени. Вместо 3 месечният ще взема дохода за октомври, който е 94.00 лева.

94.00 x 12 = 1128.00 лева

Предвид труда вложен по сайтът, авторският контент и доброто класиране в търсачките по някои ключови думи, мисля че мога да закръгля сумата на 1200.00 лева. Условията са следните, като се появи купувач, ще изчакам 2 дни, за да видя дали ще има още някой желаещ. Ако няма, сайтът ще бъде продаден на човекът, който иска, но ако се появи и второ лице ще водим преговори.

Плащанията, които приемам са пощенски запис, банков път или на ръка. Аз съм от Плевен, но не ми е проблем да отида до София, за да се видя с купувач.

Моля, не спамете по темата, нека я оставим чистичка. Ако имате някакви въпроси ще се радвам да им отговоря на лично.

Поздрави и лек ден на всички!
 
Последно редактирано:
От: Продавам комерсиален уеб сайт

Не разбрах идеята на този сайт. Би ли пояснил ?
 
От: Продавам комерсиален уеб сайт

Аз се чудя как има хора, които вярват в такива неща, но ето ...имало.
Fozzy добре се е ориентирал. Не знам какво пише в платената зона, но явно има хора, които пращат смс, за да прочетат.
 
От: Продавам комерсиален уеб сайт

Вижте сега: biks, в началото на сайта всичко си пише. Това е сайт, който предлага метод за ефикасно уголемяване на пениса.

Ivo_, прав си, няма значение какво продаваш, щом има кой да го купува. Така че не търсете критики в темата или реализацията на сайта, а вижте фактите: 94 лева за първия месец и огромен потенциал за развитие.

Поздрави на всички!
 
От: Продавам комерсиален уеб сайт

аз не проявявам интерес, но все пак ако някай иска да купи сайта му изпрати повече инфо какво стои като текст зад смса :)

А щом има мераклии сами да си работя върху пиш..те значи си намерил нишата.
 
От: Продавам комерсиален уеб сайт

Пусни СМС и ще получиш отговор :) Може горила маркетинг да си прави пича :) Искаш да видиш тайната му ..... трябва да платиш 2,40 :) Даже и да нямаш проблеми с пениса, отвътре те гложди "какво има толкова като информация" :) Определено много хитра стратегия. Поздравления от мене за идеята.
 
От: Продавам комерсиален уеб сайт

Вижте сега, то че ще има хора които ще пратят смс-и от тук ще има, но не разчитам на това. Защо трябва аз да поствам тук текста, който искам да продам, за да може всеки да го открадне или прочете безплатно? Ако някой е готов да го купи и да даде 1200лв пък му се свидят 2.40 за смс, няма проблем, на лично ще му пратя и вътрешната част на сайта.
 
хахаххахаха отадвна не се бях смял толкова .......абе момче ти луд ли си ????????????
 
От: Продавам комерсиален уеб сайт

ДО 19.12.2008 (ВКЛ.) ЦЕНАТА НА САЙТА Е НАМАЛЕНА НА 800ЛВ! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
 

Горе