Продава се: Продавам мрежа от сайтое за СЕО - Цена по договаряне

СЕО БГ

Well-Known Member
Рейтинг - 95.8%
23   1   0
Продавам мрежата си от уебсайтове, някои от тях са развити, други са оптимизирани за качество на домейн само за да се ползват за SEO.
Блоговете на сайтовете за обяви и някои от другите са посещавани.

Към сайтовете вървят които имат гугъл точки, фейсбук страници ( пазара има няколоко фейсбук страници и групи за обяви ), други профили, достъп, графики и видеорекламките, канали и т.н.

За списък със сайтовете, цена и друга информация на ЛС.

Вероятно редовните форумни човечета ще нападнат темата и някои ще питат защо отново. Имам проблеми, за да не се обяснявам на всеки, въпросните проблеми периодично налагат да не работя, а покрай пандемията се случиха и други неща. Въпросните лични проблеми доведоха до няколко финансови затруднения. Причините са истински, тези от форума, с които се познаваме и реално знаят това. Не мога да поемам голям обем от уебсайтове сам и съответно всяка дупка е проблемна и трудно се възстановяваме от самия проблем, следователно след това и от дупката която се е получила.

Цел да си върна зимния кредит който се наложи да тегля покрай въпросните проблеми. Мисля че базирайки се на това което тук се продава, цената ми съобразена с тенденциите която ще предложа в ЛС ще е реалистична, като ще подлежи на някакъв коментар.
 
Все още важи моята оферта за СЕО.БГ ? Драсни ЛС ако решиш и дано се оправиш по-бързо с проблемите.
 

Горе