Продавам разработен бизнес - 4 активни фейсбук страници общо 71 167 фена

tedkata_m

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
24   0   0
Продавам разработен бизнес с 4 фейсбук фен страници

Продавам си бизнеса, свързан с развиването на Фейсбук фен страници. Причината е, че бебо се появи и расте, а времето ми става все по-малко! Страниците са 4 на брой, никога не е имало ботове, лайкджагинг или други трикове - всички страници са развивани естествено, понякога с участието на Facebook Ads - платените рекламки във Фейсбук.
Всеки божи ден се пускат от 3 до 5 поста във всяка страница, за да са активни.

Страниците се продават в комплект, имат страхотни имена и са активни и поддържани до днес. Цените са според рийча, толкинга и лайковете както следва:

Страница 1 - 32 600 харесвания и продължават да растат

Цена: 2 ст. на фен

Страница 2 - 15 095 харесвания и продължават да растат

Цена: 1.5 ст. на фен

Страница 3 - 12 798 харесвания и продължават да растат

Цена: 1 ст. на фен

Страница 4 - 10 674 харесвания и продължават да растат

Цена: 1 ст. на фен

ЦЕНА: Обща за 4-те страници: 652 + 226.42 + 127.98 + 106.74 = 1113 лв.

Страниците се продават в комплект!

Предпочитам лична среща за прехвърлянето им и плащане на място. В краен случай - първо плащане, после ви правя собственици. От София съм.

Прикачам пълната статистика на страниците. Очаквам на лично съобщение САМО хора със сериозен интерес, от любопитство няма да пращам страниците.

str.1.jpg

str.1-overview.jpg

str.2.jpg

str.2-overview.jpg

str.3.jpg

str.3-overview.jpg

str.4.jpg

str.4-overview.jpg

От: Продавам разработен бизнес - 4 активни фейсбук страници общо 71 167 фена

Цена за 4-те страници 1050 лв. Отговорих на няколко запитвания, но все още се продават!

Два въпроса:

Защо друг няма интерес кънм страниците.
Заради високата цена или заради какво?
Азще ги купя. Но продавача не смее да ми ги прехвърли за да не го излъжа.
Аз също не искам да платя първи защото продавача е нов и с нисък итрейдър.

Може ли да видя коментари по пуснатата оферта от други потребители и мнения за продавача ?

Не съм ли прав че аз с всдок рейтинг и итрейдър със сделки за хиляди трябва да съм тозИ които първи трябва да получи стоката, а не аз да платя първи ?
Ако има някой тук да каже дума против мен да заповяда.

ОТКАЗВАМ ДА ПЛАТЯ ПРЕДИ ДА ПОЛУЧА ПРОДУКТА.
Обижда ме това и съм готов да се откажа от сделката.
Дал съм адрес
Готов съм да платя сумата без да се пазаря но само и единстввно ако получа всичко преси да платя. Не вярвам да има много оферти от друг на тази цена . Ако има нека заповяда.

След скорошните измами със страници трябва да съм малоумен за да платя аз на нов потребител преди да получа правата

Сори за краснописа но пърувам и пиша през телефон.

Щом точно на теб не иска да ги прехвърли, при положение, че му даваш исканата цена, без да се пазариш, май по-добре е да се откаже да ги продава в този форум.

Еми подозрителен си и AMOUNе, вземете се срещнете на по кафе и ще направите бизнеса, нали и двамата сте софиянци 8)

От: Re: Продавам разработен бизнес - 4 активни фейсбук страници общо 71 167 фена

Еми подозрителен си и AMOUNе, вземете се срещнете на по кафе и ще направите бизнеса, нали и двамата сте софиянци 8)

И гаджето ти ми беше подозрително, но не съм му искал тест за спин преди да му го подам...8)

Аз не купувам носени обувки за да правя лична среща купувам онлайн продукт и плащам за него онлайн.

Хе-хе-хе, очаквах подобен отговор, тъкмо малко да се развеселя петъчно. Между другото навсякъде ли го подаваш без тест за спин и на всички във форума ли си минал през гаджетата им? Явно си голям сваляч, но най-вероятно го подаваш по-често на една от верните ти ръчици, нали :-o

От: Re: Продавам разработен бизнес - 4 активни фейсбук страници общо 71 167 фена

Хе-хе-хе, очаквах подобен отговор, тъкмо малко да се развеселя петъчно. Между другото навсякъде ли го подаваш без тест за спин и на всички във форума ли си минал през гаджетата им? Явно си голям сваляч, но най-вероятно го подаваш по-често на една от верните ти ръчици, нали :-o

Знаеш че винаги отговарям така, не вярвам да се сърдиш...

Да до скоро редовно си ползвах ръцете, бих го направил и сега и не ме притеснява изобщо, защото съм професионалист и имам доста тренинг...
предполагам че съм по-добър в това с ръката от теб и се гордея :)
Това че за теб ползването на ръцете за кеф е срамно и обидно си твой проблем, на мен си ми харесва.
и предполагам си чувал максимата че секса е за престиж а сабята за удоволствие...
Ако мислиш че някой може да ме убеди в противното, прати я...8)

Аз нещо съм намалил сабите, може би е от зимния сезон? ти как мислиш при теб как са нещата- колко често се фехтосваш?:twisted:

Муньо - вижте се бе. С едната ръка му даваш парите, с другата прехвърля с лаптопа в някое кафе. Кво толкова сложно има? И от другия край на България да е, за над 1000 лв не виждам причина да не се разходи. А пък той е и от София.

От: От: Продавам разработен бизнес - 4 активни фейсбук страници общо 71 167 фена

Муньо - вижте се бе. С едната ръка му даваш парите, с другата прехвърля с лаптопа в някое кафе. Кво толкова сложно има? И от другия край на България да е, за над 1000 лв не виждам причина да не се разходи. А пък той е и от София.

не само е от София, но ми е и съсед на 300 метра?

Досега никога не ми се е налагало заради интернет сделка да правя среща.
Купувал съм десетки неща от този форум и съм давал и по-големи суми от тази и никога не се е налагало да ходя на среща.
Значи ако аз пратя първи парите може без среща, но той да ми прехвърли първо страниците не може без среща?
Ми това си е дискриминация направо... :lol:

Вчера купих фейсбук страница без да правя среща... човека ми я прехвърли - убедих се че всичко е наред и му изпратих парите.

не виждам да се е оплакал че съм го излъгал?

Тъкмо е свети валентин, правите си една среща на по тройка кебапчета и прехвърляте:lol:

По-добре пиян,
на Трифон Зарезан,
отколкото със спин,
на св Валентин.

Та по-добре без страници.

ПП
Само не вдянах кой е Муньо и чий го дърви тука?

Re: От: Продавам разработен бизнес - 4 активни фейсбук страници общо 71 167 фена

По-добре пиян,
на Трифон Зарезан,
отколкото със спин,
на св Валентин.

Та по-добре без страници.

ПП
Само не вдянах кой е Муньо и чий го дърви тука?

Е как не вдяна? Муньо е Амуна! То си и му отива!

Добре, рaзбрaхме се в понеделник лично дaстaне продaжбaтa, темaтa е приключенa. Стaн, бебче имaм, дa, момченце! Поздрaви

Страниците са продадени.

Горе