Продавам разработен бизнес с 4 фейсбук фен страници
Продавам си бизнеса, свързан с развиването на Фейсбук фен страници. Причината е, че бебо се появи и расте, а времето ми става все по-малко! Страниците са 4 на брой, никога не е имало ботове, лайкджагинг или други трикове - всички страници са развивани естествено, понякога с участието на Facebook Ads - платените рекламки във Фейсбук.
Всеки божи ден се пускат от 3 до 5 поста във всяка страница, за да са активни.
Страниците се продават в комплект, имат страхотни имена и са активни и поддържани до днес. Цените са според рийча, толкинга и лайковете както следва:
Страница 1 - 32 600 харесвания и продължават да растат
Цена: 2 ст. на фен
Страница 2 - 15 095 харесвания и продължават да растат
Цена: 1.5 ст. на фен
Страница 3 - 12 798 харесвания и продължават да растат
Цена: 1 ст. на фен
Страница 4 - 10 674 харесвания и продължават да растат
ЦЕНА: Обща за 4-те страници: 652 + 226.42 + 127.98 + 106.74 = 1113 лв.
Страниците се продават в комплект!
Предпочитам лична среща за прехвърлянето им и плащане на място. В краен случай - първо плащане, после ви правя собственици. От София съм.
Прикачам пълната статистика на страниците. Очаквам на лично съобщение САМО хора със сериозен интерес, от любопитство няма да пращам страниците.

Продавам си бизнеса, свързан с развиването на Фейсбук фен страници. Причината е, че бебо се появи и расте, а времето ми става все по-малко! Страниците са 4 на брой, никога не е имало ботове, лайкджагинг или други трикове - всички страници са развивани естествено, понякога с участието на Facebook Ads - платените рекламки във Фейсбук.
Всеки божи ден се пускат от 3 до 5 поста във всяка страница, за да са активни.
Страниците се продават в комплект, имат страхотни имена и са активни и поддържани до днес. Цените са според рийча, толкинга и лайковете както следва:
Страница 1 - 32 600 харесвания и продължават да растат
Цена: 2 ст. на фен
Страница 2 - 15 095 харесвания и продължават да растат
Цена: 1.5 ст. на фен
Страница 3 - 12 798 харесвания и продължават да растат
Страница 4 - 10 674 харесвания и продължават да растат
ЦЕНА: Обща за 4-те страници: 652 + 226.42 + 127.98 + 106.74 = 1113 лв.
Страниците се продават в комплект!
Предпочитам лична среща за прехвърлянето им и плащане на място. В краен случай - първо плащане, после ви правя собственици. От София съм.
Прикачам пълната статистика на страниците. Очаквам на лично съобщение САМО хора със сериозен интерес, от любопитство няма да пращам страниците.