Продавам сайта www.weekends.bg

От: Продавам сайта www.weekends.bg

Тва не е истина,някой хора ги имат 20 бона ей така все едно са казали 20 кинта,поне дизайна да хващаше окото,ако някой даде и 1000 лв за този сайт пича трее да черпи.
 
От: Продавам сайта www.weekends.bg

Според мен пича се е объркал, става въпрос за 20 000, но преди да паднат трите нули :)
 
От: Продавам сайта www.weekends.bg

Цената подлежи на договаряне. Продажбата не ми е спешна, ако се намери желаещ за преговори - да ми пише.
Поставил съм такава цена предвид сумата, която е заплатена за направата, времето, което е отнело и т.н. Уникалноста на домейна е основен плюс, но за съжаление в България не се разчита на такива неща... Подобен домейн в чужбина би се продал веднага.
Посещенията са най-лесната част, може да се направят 2000 посещения на ден и 20 000 потребители във ФБ в рамките на няколко седмици. Основната ми идея е да намеря спонсор, но ако не стане - тъй като нямам възможност да пусна достатъчно реклами и към момента нищо не се случва със сайта, съм го пуснал за продажба.
Всъщност е доста лесно да се присмиваш и оплюваш, но ако някой се замисли реално - за такъв домейн и готов сайт, който има и клиенти - къщи, които рекламират, цената си идва на мястото.
брат, за проект на бизнес не може да искаш 20 000, той дори като завършен и разработен не струва толкова а за да се развие поне 10 000 за реклама и после кво? от 4-те вип на начална ли ще се избият? идеята ти е добра но ще трябва да си я развиеш сам а не можеш, замисли се сайта може би е зле и в момента в който си го осъзнал му искаш 20 000 палки и си на маями хехе тук индианци няма само вождове сме!:beer:
 
От: Продавам сайта www.weekends.bg

Тоя брат трябва да го банне админа защото пуска супер несериозни теми.Ти братле за 20 бона знаеш ли какъв бизнес може да се направи че всеки ден да ти носи 50-100 лв сигорно пара.То 200 лв са много за тази боза да не говорим 20 бона.Но донякаде брата си е прав да иска космическа сума защото балъци има и са много :lol::lol: Абе хора какво стана с това лице AMMON
 
От: Продавам сайта www.weekends.bg

Предлагам ти 500 лева
Ако те устройва - моля за статистика на ЛС
 
От: Продавам сайта www.weekends.bg

Човека е пуснал сайта да се продава... да за някаква безумна цена, НО това си е негов проблем, че няма да го продаде. Вие вместо да му давате някакви полезни съвети, конструктивни критики, веднага го нападате...
 

Горе