Продавам сайт за малки обяви

Fozzy

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
123   0   0
Здравейте! Продавам сайта, който се намира в подписа ми! На 5-6 дена е. През тези дни направих около 200 посещения и 600 импресии дневно! Намира се на втория хостинг план СуперПро. Изтича през януари 2009. Причината е, че няма да имам време за поддръжка като се разрастне! По сайта е хвърлен много труд по превод, оптимизация и модване на готовата система! Сайта също е регистриран в доста БГ директории, от някои още изчаквам одобрение!

Цена: 500лв

Офертата е с ограничен срок на валидност!

Поздрави!
 
Нещо не се отваря този сайт.

Имаш ли изграден бизнес модел зад сайта - от какво се печели пари в него - реклама, SMS-и, ограничен достъп за платени потребители...

Цената не ми се вижда супер голяма, като идва и с хостинг но като цяло не мога да видя сайта за да преценя ;)
 
бате честно ти казвам такъв неразработен сайт без да се обижадш и 100 лева не бих дал
 
Има доста работа по него найстина.. Все пак бих ти дал 100 лева ако си навит :). До колкото виждам не печелиш от него :roll:
 
което показва че сайта не е оптимизиран..аз също съм на Суперхостинг и до сега не съм имал проблеми с моите сайтове от отношение на отварянето, в интерес на истината Суперхостинг предлагат един от най бързите хостинги в БГ. Нещо ми се струва че този сайта има проблеми с базата данни.
 
Аз също използвам услугите на Суперхостинг и мисля, че са сред първите в България по качество на услугите.
 
Аве сайта си е много добър даже и ако искаш готов съм да дам 300лв
 
Момчета не ме разсмивайте! Само хоста ми е 120лв. От сайта може да се печели по много начини:

1.Реклама през админ панела
2.VIP обяви
3.За фирми (слагат си логото към обявите)
 
Fozzy каза:
Момчета не ме разсмивайте! Само хоста ми е 120лв. От сайта може да се печели по много начини:

1.Реклама през админ панела
2.VIP обяви
3.За фирми (слагат си логото към обявите)

Не забравяй, че едно нещо струва толкова за колкото може да се продаде ... твоята гледна точка е на продавач, но мисли и като купувач все пак. Хостинга е най-малкия проблем, това си трябва реклама поддръжка ... абе иска си още инвестиция, а за да искаш пари на среща трябва да можеш да покажеш, че биха се избили в някакъв срок ... година, 6 месеца ... whatever.
 
Напълно съм съгласен със Zaaron.

Аз разгледах сайта преди малко и не е толкова зле но въобще не ми харесва идеята че трябва да се регистрира потребител за да публикува обява - убива се леснотата на употреба. Що се отнася до начините на печелене на пари от сайта, никъде по сайта не виждам намеци нито за VIP нито за фирмени логота - за да се правят добри пари сайта трябва да подтиква към тези неща.
 
За сайта вече се договорих с един човек, който прояви желание. Благодаря за отговорите на всички!

П.С.:Тези неща, които изброих се настройват от админ панела, аз съм ги изключил засега.
 
да ти кажа домейните на .com и .net направо вземат да се изчерпват, а с цялата бумащина по регистрацията на един .bg направо не си струва, но според мен с правилния маркетинг този домейн може да се превърне в добър бизнес въпреки че аз никога не съм бил за готовия софтуер защото всеки може да го ползва и се губи бизнес предимоството. Но нека опита, ще видим.
 
Съгласен съм ... за .bg, .com и .net домейните аз примерно почнах да се обръщам към други TLD-та, така се сдобих с nameri.li ;)

A що се отнася за готовите софтуери ... не съм съвсем съгласен ... спестяват много време ... ти си пусни сайта и трупай клиентела пък после прави каквото искаш ... а и .. има много хора които не са програмисти все пак.
 

Горе