Продавам сайт за обяви. Tarikat.bg

От: От: Продавам сайт за обяви. Tarikat.bg

:D и какво ти отговори? сигурно даже двойно ти дава а? не ни мажи очите с подобни скреенове моля :) иначе за ИПто аз имам 10 броя в различни рейнджове така че изобщо не е показателно.

Незнам за теб какво имаш, нито ме интересува. Аз се имам за честен човек и изобщо нямам намерение да се оправдавам за нещо, което не съм направил. Само ще помоля тези, които нямат интерес към сайта да не се включват в темата с излишен спам.
 
От: Продавам сайт за обяви. Tarikat.bg

Ама кажи какво ти отговориха де :) ще го взимат ли за 2к или ще наддават 2мата виртуални бидъри докато стане 5 цифрена сумата :)
 
От: Продавам сайт за обяви. Tarikat.bg

Както говорих и с AMOUN, той лично ми препоръча да изчакам докато ми отговори. Все още нямам отговор от този потребител и ако не се свърже с мен ще анулирам Бида му и ще продължа търга с още 2 дни. Но ми кажи ти как мислиш, да си бидвам сам за 2000лв и да изгоня всички реални играчи в търга. Така няма да продам сайта, което е крайната ми цел и не печеля нищо. Не мислиш ли?
 
От: Продавам сайт за обяви. Tarikat.bg

Съгласих се и все пак ми е много интересно какво евентуални би отговорил въпросният потребител въпреки че дълбоко се съмнявам това да се случи.
 
От: Продавам сайт за обяви. Tarikat.bg

Чесно казано и аз се изненадах доста когато видях офертата. Затова му писах, но нямам отговор все още. Макар, че беше онлайн когато му писах. Ако до утре вечер не се свърже с мен ще анулирам търга и ще го пусна от където беше стигнал преди.
Amoun 350
Noviqsait 500
 
От: Продавам сайт за обяви. Tarikat.bg

Приятелю мой, май не аз съм тъпият, след като ЛС-то е изпратено в 10:14 сутринта, а бида идва в 13:10. Не ме обиждай.
 

Горе