Продавам сайт за ресторант

naydenoww

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте!
Преди няколко месеца познат на семейството ме потърси и ми поръча да направя едно сайтче за ресторанта му, но в крайна сметка просто загубих време и всичко остана в мен. Всичко съм правил аз, използвал съм HTML, CSS и jQuery.
Ще го пусна 150 лева, защото не е толкова богат на функционалност.
Снимки: bos1.jpg (на тази снимка не се вижда фуутъра) , bos2.jpg , bos3.jpg , bos4.jpg , bos5.jpg
Правя снимки, защото веднъж така ме "минаха" с един сайт и ми копираха цялото съдържание, за сериозни клиенти ще дам и онлайн демо.
Друго нещо не се сещам, ако имате въпроси пишете в темата или на ЛС.
Поздрави
 
От: Продавам сайт за ресторант

Тъй като добавих админ панел от който може да се правят много работи по сайта , цената става 200 лева, а това което получавате улеснява работата до много голяма степен :)
От администраторския панел можете да променяте заглавието на сайта (title), мета таговете (подходящи за по-лесното намиране на страницата в търсачките), промяна на фуутъра, качване на снимки в галерията, промяна на страницата "За Ресторанта" и меню което изкарва съобщенията изпратени от контакт формата. Всичко това става просто с няколко клика!
Демо: тук
Плащането става по банков път, на ръка в района на София или по PayPal.
 
От: Продавам сайт за ресторант

Здравей,

Какъв е домейна за сайта, и къде се хоства.
 
От: Продавам сайт за ресторант

Той продава система. Ясно е, че ако имаш ресторант ще купиш домейн специално за него, няма да бъде какъвто и да е.
 
От: Продавам сайт за ресторант

Здравей!
Извинявам се, че толкова късно отговарям, но имах малко работа и не отделих време. Сайтът се хоства на мой хостинг, а домейна няма нищо свързано с ресторант, просто там е качен, за да се гледа от клиентите.
 
От: Продавам сайт за ресторант

Този сайт може много лесно да бъде продаден за много повече от 150 лв. Трябва малко въображение обаче. Купуваш му един домейн свързан с ориенталска кухня, качваш сайта, правиш му елементарна оптимизация, колкото да се индексира и позиционира някъде. След това издирваш всички ресторанти за ориенталска кухня без сайтове или със много смотани такива ( има ги по каталози и списъци) и почваш да звъниш подред, като им обясняваш как ти е останал сайта. Според мен едни 500 лв. може да се вземат, че и повече.
 

Горе