Продавам сайт

lubomir

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
значи преди няколко дена завърших един проект кръстил съм го Progbg. Значи сайта е на тематика - програми. Значи какви функции има сайта:

1.Може да се регистрирваш и логваш
2.Има отделна страница за програмите + странициране
3.Има раздел за статии
3.Има раздел за новини
4. + Форум
5.Чат за вип потребители
6.Контакт
7.На главната страница са изложение няколко панела за "Последни теми от форума" , "Най-активните 10 потребителя" , "Анкета" , "Канали" (rss и facebook) , "Последната добавена новина" , "Нови програми".
8.Сигурно забелязахте че в точка №5 съм писал, че чата е за вип потребители, но сигурно се питате как се става има и друга страница която се води за абонаменти - абонамент може да се вземе чрез смс и ако се заплати за сума по-голяма или равна на 4,80 потребителя става вим и до името му излиза една картинка с надпис "VIP". Абонаменти мога да се взимат с sms на стойност от 2,40лв. 4,80лв. 6,00лв. като системата е направена да работи с mobio(.)bg (Също ако потребителя си е взел абонамент без значение какъв вместо да чака 45сек. когато иска да истегли някоя програма ще чака 0сек.. и ще тегли програмата веднага).
9.Забравих да споне че ако потребител си е забравил паролата на акалнта - има страница за забравена парола.

Това е. Ако искате снимка или да ви кажа колко струва моля пишете ми едно лично съобщение от тук
 
От: Продавам сайт

значи преди няколко дена завърших един проект кръстил съм го Progbg. Значи сайта е на тематика - програми. Значи какви функции има сайта:

що?
 
От: Продавам сайт

Сещаш се , че подходи много лошо и ще има много хейт : регистрира се и наспами 11 мнения , после не пускаш демо и казваш цена 300 лева ?
Пусни едно демо , може да го харесат хората , така с обеснения нищо не става нали знаеш :) , дори на localhost да е , пусни да видим творението с един демо акаунт :)
 
От: От: От: Продавам сайт

300лева.....

ааа брадъре за под 3к цена не ме занимавай тука е : предприемач,може да не сме най-доброто,но избираме най-добрите!
 
От: Продавам сайт

Голям геноцид се наблюдава спрямо новорегистрираните напоследък - докато чукнат 10 поста и вече светят червено горките..
 
От: Продавам сайт

Noke:

Ами,ти да не си им ангелхранител?
Да взимат пример от мен,моя първи пост и кога съм се регнал,Аз ако трябваше да пиша да бях натрупал 5к постове от тогава.
Малко смъмряне никому не е излишно,дори и на мен :)
 
От: Продавам сайт

Абе радвайте се че се разраства форума :)
Ще има повече теми за спамване :D:D:D
 
От: Продавам сайт

Абе радвайте се че се разраства форума :)


така да,но с тука има тука нема не става в пазар,има си офтопик там всичко може,но тука базик на голо дупе не става
 
От: Продавам сайт

Ето ви линк за демото.

Ако искате да видите как е като потребител моля използвайте името hisar и паролата kokakola123

Има малък проблем с изображенията но той е защото сайта е на безплатен хостинг.
 
От: Продавам сайт

За да видите нашия сайт моля сменете на друг браузер като Mozilla Firefox, Google Chrome или Opera, моля.

Малко не е оферта да игнорираш браузър чийто пазарен дял не е никак малък :).

Не мисля да си давам зор да вляза с някой от горепосочените браузъри => губиш ме като потребител.
Още нещо - в съобщението има повторение на моля :).
 
От: Продавам сайт

Пич (няма да кажа колега, защото имаш много път да минеш дотогава), когато правиш оферта я прочети поне веднъж. Предложение с правописни грешки, 'значи' вместо запетайки и губене на логиката на места е несериозно. Като видя как нескопосано ти е написана офертата си правя изводи, че и кода го пишеш така.

Всъщност какво продаваш за 1000 лева, че не ми стана ясно?
 
От: Продавам сайт

Хах на това попаднах преди няколко дни в web-tourist потребителите там му казаха че е взел идеята от download.bg така че идеята ти приятел не е уникална а това е същинска копие на download.bg доколкото си спомням темата там беше пусната в раздел безплатна реклама или нещо от сорта.
 
От: Продавам сайт

На мен това ми изглежда като първия ми сайт на php ;) приятел някой от картинките не се зареждат , имаш форум който дори не раобори
и по точно не си настроил ;) правилния user на споделения си хостинг " Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) [1045] "
имаш една анкета няколко преброявания , малко листвашне от mysql т.е пуснал си 4 запитвания за за 4 различни неща и лиси ги намерил и си го сглобил ;)
ДА ТЕ ОТКРЕХНА ЛИ МАЛКО САЙТА ТИ МОЖЕ ДА СЕ СЪБЕРЕ В 1 ФАИЛ ИЛИ 1 ИНДЕКС + 1 ТЯЛО което можеш да въртиш с $tvoitaglupost = htmlspecialchars($_GET);
сега се чудя дали изобщо ще видим броян
 
От: Продавам сайт

Харесва ми че си опитимист, няма да му земеш никакви пари между другото :) Опитай се да ги пооправиш грешките и да му смениш дизайна и разбира се помисли и върху цената тогава имаш някакъв шанс да му вземеш някакви пари.

Успех

ПП : prognozi.org тук ли е мястото да показваме кой колко знае ? Защо просто не подходиш по внимателно към човека с цел да му помогнеш, и с кратко обяснение да покажеш че не си на ранна тийн възраст
 

Горе