Продавам скрипт за viral site за страхотни печалби

LinkBuilder1987

New Member
Рейтинг - 100%
6   0   0
С този скрипт можете много лесно да направите уебсайт, който да бъде разпространяван от посетителите ви. Всеки посетител получава свой собствен уникален линк, който да изпрати на приятелите си, да сложи в профилите си или да постави някъде в Интернет.
Вие печелите от рекламите в сайта си. Във файла index.php е обозначено къде се слагат рекламите.
След като направите сайт с този скрипт, потребителите влизат в сайта ви и прочитат нещо от рода на "За да отключите скрития видеоклип/снимка/файл копирайте линка долу и го изпратете на 15 приятели".
Може да сложите тайни еротични снимки, видеоклип, файлове, които потребителите ще искат да отключат, електронна книга за започване на успешен Интернет бизнес или нещо друго, вие решавате.
Вие решавате колко клика са нужни, за да може потребителя да получи достъп. Може да го сложите 10 скрити снимки например и на всеки 10 клика да се отключва по една нова снимка. Може и по друг начин - 10 скрити неща, всяко от които си има цена (брой кликове), която потребителя заплаща като натиска бутона Request и въвежда мейла си в полето, за да получи съответното нещо и така потребителя сам си избира само нещата, които му трябват.
Демо: За да видите сайтове, направени с този скрипт влезте в https://www.google.bg/search?num=10...0.0.0.0.0..0.0.les;..0.0...1c.1j2.u8XWQMAzCD8
Цена: $25
 
Последно редактирано:

Горе