Продавам фейсбук страничка с 12,000 фена за 40лв.

imaginary

Banned
Рейтинг - 100%
1   0   0
Продавам страничката на тази цена САМО днес (12.02) за 30лв.
Страничката: http://www.facebook.com/0tkachenit3
Приемам само плащане, чрез ePay.bg
Първо плащате, след това прехвърлям. Веча продадох една страничка и нямаше никакъв проблем. :)
Заинтересованите - нека пишат ЛС. :)<br /><br /> Домейн Име | URL: http://www.facebook.com/0tkachenit3<br /><br />Приблизителна Цена: 40<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 100<br /><br />Page Rank: N/A<br /><br />Уникално Съдържание: Няма Съдържание<br /><br />Система: N/A<br /><br />Дизайн: N/A<br /><br />Начини на Плащане: epay<br /><br />Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ<br /><br />
 
Последно редактирано:
От: Продавам фейсбук страничка с 12,000 фена за 40лв.

Добре, че прочетох тази тема, точно се договорихме да му преведа утре пари! Няма ли кой да го банне тоя измамник. @Netsyrfer с теб се познаваме задочно и знаеш че съм точен, кажи, ако случайно ти я е продал и на тебе?

Миналата седмица потребителя @imaginary поиска от мен да му оправя скрипт и да му поставя бутон за фейсбук в него. Тъй-като беше късно вечерта му казах, че ще стане, но на другият ден на другият ден вечерта му оправих скрипта като преди това беше казал, че ще плати 10 лева за това което иска да му се направи а въпросната вечер каза, че му трябва спешно и ще плати 25 лева за услугата. Всичко беше точно до момента в който му беше изпратен готовият html фаил след което аз му дадох сметката по която да ми преведе сумата за която сме се разбрали и той каза, че на другият ден ще преведе парите. До ден днешен няма преведена сума от него и човека се покри и в скайпа и на всякъде.

Не, че толкова ми пука за това което съм му направил или за парите, но просто не обичам да ме лъжат.

Затова искам да ви предупредя да не работите с него защото ако сега са били 10 или 25 лева някой може да изгори и с 1000 - 2000 по същия начин като мен.

потребител: imaginary

Скайп: ilko.96

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=30648
 
От: Продавам фейсбук страничка с 12,000 фена за 40лв.

Мерси, не ми е писал още, но ако това е вярно ще искам първо да ми я прехвърли преди да му платя ...
 
От: Продавам фейсбук страничка с 12,000 фена за 40лв.

искам да я взема ако още не е купена дай инфо на личен. поздрави
 

Горе