Продава се: Продавам 15 статии на тема остеопороза

lili

Member
Рейтинг - 100%
21   0   0
Здравейте,

Имах преди три-четири месеца поръчка от клиент във форума, който се оказа некоректен и в крайна сметка не плати статиите, които даде като поръчка за превод. Надявах се, че ще постъпи като трябва, но в крайна сметка, след неколкотратни извъртания да му изпратя статиите да провери уникалност, правописни грешки и т.н. се отказах. На един-два пъти за съжаление съм попадала и на такъв тип поръчители във форума, което е нищо на фона на прекрасните професионалисти, които срещнах тук, но си научих урока и не изпращам статиите просто така, само срещу празно обещание, особено след като вече съм се трудила толкова, за да създам определена репутация.
Статиите са на по-специфична тематика - информация за остеопороза и остеопения. На заинтересованите ще отговоря с най-голямо удоволствие каква дължина и какви заглавия имат.
Може да ми пишете и на лични, и на имейл - [email protected]
Усмихнат ден!
 
Последно редактирано:
А как му е истинското име и сайта на въпросния доктор? Защото аз правих доработки по сайт на такъв "доктор", свързан с остеопороза през година някъде и още ми дължи въпросната малка сума от около стотина лева...та ако мейлът му е [email protected], то става дума за същия човек...
 

Горе