Предлагам: Продавам 15 статии на тема остеопороза

lili

Member
Рейтинг - 100%
21   0   0
Здравейте,

Имах преди три-четири месеца поръчка от клиент във форума, който се оказа некоректен и в крайна сметка не плати статиите, които даде като поръчка за превод. Надявах се, че ще постъпи като трябва, но в крайна сметка, след неколкотратни извъртания да му изпратя статиите да провери уникалност, правописни грешки и т.н. се отказах. На един-два пъти за съжаление съм попадала и на такъв тип поръчители във форума, което е нищо на фона на прекрасните професионалисти, които срещнах тук, но си научих урока и не изпращам статиите просто така, само срещу празно обещание, особено след като вече съм се трудила толкова, за да създам определена репутация.
Статиите са на по-специфична тематика - информация за остеопороза и остеопения. На заинтересованите ще отговоря с най-голямо удоволствие каква дължина и какви заглавия имат.
Може да ми пишете и на лични, и на имейл - [email protected]
Усмихнат ден!
 
Последно редактирано:

Green Bars

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
20   0   0
Привет и успех с продажбата.
Хубаво е да кажеш кой е този потребител във форума, за да не си опатят и други копирайтъри.

Усмихнат ден и на теб!
 

lili

Member
Рейтинг - 100%
21   0   0
Благодаря, да, ще намеря темата и ще пусна специално, наистина е неприятно, а е лекар човека. И по имейл комуникирахме, и телефон ми остави, после само секретарката отговоряше на телефона и наистина неприятна ситуация като цяло!
 

verjito89

Active Member
Рейтинг - 100%
38   0   0
Оказва се, че даже е подвел хора и са му изпратили всички статии без да ги плати!
Много гaдно се получило :) Успех дaно не попaдaте повече нa тaкивa хорa :)
 

Горе