Продавам mydroidbg.info - за видео ревюта

sixking

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
45   0   0
Здравейте.
С голяма неохота, ще поставя едно от сайтчетата си за продажба. Домейна, който му сложих, е съвсем нов, за цяла година
и самият сайт още не е популяризиран достатъчно. Защо го продавам? По една случайност, останах без андроид устройство,
няма как да снимам клипове за сайта. Дори вече нямам време да се занимавам с оптимизацията му или може би желание да
се занимавам с него. Затова, ако има някой, който го иска да пише.
За какво става дума?
Сайтът е на тема - видео ревю на андроид приложения. Изключително модерна, широка и успешна ниша, стига да се захване
някой с желание за работа. Сайтът е изработен на joomla 3.
Какво получавате - сайта — базите данни — акаунти и пароли за социални профили (youtube,twitter и др.)-всички клипове, който
са качени в мрежите. Всички съм ги правил с труд, но на клипа не се виждам, така че не е проблем.

За каква цена говорим?
Мисля като за начало да е 500лв. Естествено, все ще се намери кой да я смъкне или аз самият времето.
Как става плащането?
Ако сте от София, лично предаване ще е най-добре. Ако не, ще се договорим някак.
Работя с еконт, Ерау, така че ще измислим нещо.
Ето и самият адрес на сайта - www.mydroidbg.info

От: Продавам mydroidbg.info - за видео ревюта

Бизнес стратегия - популяризиране на системата в България и прочие.
Печалби - няма, понеже е нов, взех му нов домейн, старият беше докарал някой лев, но не ме кефи да е mydroid.langalunga.com. Самият сайт не е популяризиран, ако се поработи над него ще докара нещо.
Забравих - със сайта давам и всичките клипове, акаунти и дреболии свързани с него. Всичко е една купчина и чака някой да се захване с него.

Бизнес стратегия - популяризиране на системата в България и прочие.
Печалби - няма, понеже е нов, взех му нов домейн, старият беше докарал някой лев, но не ме кефи да е mydroid.langalunga.com. Самият сайт не е популяризиран, ако се поработи над него ще докара нещо.
Забравих - със сайта давам и всичките клипове, акаунти и дреболии свързани с него. Всичко е една купчина и чака някой да се захване с него.

Колко може да си докара и от къде и прочие

КомпютърЪТ ми напрай проблем и се получило дублаж, Сори

Последно редактирано:

От къде може да се докара - реклама, банери, форум(мислех да добавям, но стигнах до продажба). Реклами на спонсори в клиповете.
По колко - ми то зависи само от собственика. Аз лично, направих го и го зарязах, понеже андроид машинката си замина.
Забравих да постна и youtube канала - https://www.youtube.com/channel/UCp5lizkTavOJq2SYbM_b18A
Той е с обновявано лого, корица и прочие.

Това някаква оферта ли трябва да е или просто си спамиш?

От къде може да се докара - реклама, банери, форум(мислех да добавям, но стигнах до продажба). Реклами на спонсори в клиповете.
По колко - ми то зависи само от собственика. Аз лично, направих го и го зарязах, понеже андроид машинката си замина.
Забравих да постна и youtube канала - https://www.youtube.com/channel/UCp5lizkTavOJq2SYbM_b18A
Той е с обновявано лого, корица и прочие.

Коя машинка си замина, развали ти се андроид машинката и реши да продаваш, щото нямаш машинка? баси много тъпо ми се струва;

Още в началото съм написал че нямам време нито желание вече да се разправям със този сайт. Лично моя си е работата кое "как си е заминало" и какво да правя като нямам машинка.

Да пробваме нещо различно.
Първият който ми пише до днес (25.04.2014) 24.00 часа и каже че го купува, му го давам за 300лв. След това време, дори и минута по-късно си връща цената.

Офертата отдавна изтече - 380лв.

Високо, високо, висооко - 300лв

трафика верно ли е тва в тиксото - 2-4 уникални дневно?

и байдъуей ти виждал ли си го тоа сайт под някво мобилно устройство щото на таблета кърти мифки - на телфона даже малко майстрах да го погледна

сички видеа ли са авторски и колко са

2-4 са, защото изобщо не влизам в сайта. От месеци не е пипан, нито е популяризирано нещо. За мобилна версия и аз не съм гледал, но съм сигурен че лесно ще се направи. Клиповете са 100% авторски (правени от мен) и са 83.

2-4 са, защото изобщо не влизам в сайта. От месеци не е пипан, нито е популяризирано нещо. За мобилна версия и аз не съм гледал, но съм сигурен че лесно ще се направи. Клиповете са 100% авторски (правени от мен) и са 83.

то не е проблема че ти не влизаш ами че никой друг не влиза

колкот до мобилната версия още майстрах да погледна на фонето и пуснах тестер http://ready.mobi/results.jsp?uri=http://mydroidbg.info&locale=en_EN

кърти

пипни го малко кат за 300 лв иначе толкоз много видеа ще ги дадеш за стинки зарад кофти дизайна

Горе