Продават сайта АБВ.бг

Re: От: Re: Продават сайта АБВ.бг

Точно така , има много начини с голям трафик , всякак ще се изкарват доволни пари ..

П.С. Blinky тъкмо се появи рекламата на АДХ.бг в първия пост.. червения банер и бих искал да кажа,че ми хареса много, който го е направил добре се е справил много, привлича доста и изглежда доста професионално и оригинално.
Банерът е от потребител тук. Много съм му благодарен, от мен беше само идеята, той го направи така атрактивен и жив.

Гледаме да поддържаме ниво на големи, хахаха, дано да ни се получава. Но иначе имахме и по-добър, ама нещо не ни го хареса системата. :)
 
От: Продават сайта АБВ.бг

Преди абв и вбокса в тиксото стояха почти наравно с над два милиона уникални дневно. Няма как да не е печелившо, а и колкото да им е разхода една реклама в такъв сайт предполагам е почти на цените в телевизиите. :)

@GTA-RACER


Братле аз пък, ако ми го подарят ще скоча до тавана от кеф. :D

Не мерси такъв милиционерски "подарък". :mad: Точно преди около 2 месеца бях чел специално за ABV-то че ще се осигури пълен достъп в пощите на хората от ГДБОП и освен това ще се следят входящ и изходящия трафик т.е. кореспонденциите на хората в реално време. Съжалявам че не запаметих линка да го постна...

Викаш кой и да я купи,все Цветанов ще го контролира :-o :D

Естествено, не само Цветанов, ами и Яворчо Колев - наказателния му отряд ще бъдат упълномощени да следят кореспонденциите на хората, ще ровят папките в писмата.

Позамислете се малко по надълбоко в нещата, и ще разберете че не може ей така да им хрумне да продават такава система, която е една от първите, и с най висока посещаемост. Били на загуба - тези на друг да ги говорят, има толкова много сайтове на загуба, ама никой не е хукнал да ги продава, ами гледа по всякакъв възможен начин да ги монетизира. Те си знаят най добре защо са решили да се отърват, явно са наясно за какво иде реч.

Кой може да ти бръкне в пощата? Ченгета душат из мрежата, „Фейсбук” прибира пароли…
 

Горе