Продава се: Продава се разработен онлайн магазин за бижута на Shopify

jorobg

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Zodiacalia е нов, утвърден онлайн магазин, специализиран в продажбата на уникални и качествени бижута, вдъхновени от зодиакалните знаци. Магазинът е разработен на платформата Shopify и разполага с платена, професионално разработена тема, която придава елегантен и стилен вид на сайта.
Какво включва:
 • Инвентар: Налична стока на стойност близо 2000 лева. Включва разнообразие от бижута, които привличат клиенти със своето качество и уникален дизайн.
 • Платена тема в Shopify: Професионално разработена и напълно функционална тема, която осигурява оптимизирано потребителско изживяване и лесна навигация.
 • Маркетингови ресурси: Съществуваща клиентска база и профили в социалните медии, които могат да бъдат използвани за увеличаване на продажбите.
 • Лого и бранд: Утвърден бранд с разпознаваемо лого, което привлича и задържа клиенти.
 • Връзка с производители: Включва установени контакти с надеждни производители, което осигурява качествено снабдяване на бижута.
 • Обучение и know-how: Предлагам пълно обучение и споделяне на целия необходим know-how за управление на магазина, маркетингови стратегии и оптимизация на продажбите.

Причина за продажбата: Фокусът ми е насочен към друг бизнес проект, който изисква цялото ми внимание и ресурси. Това е отлична възможност за вас да придобиете добре структуриран и доходоносен онлайн магазин с установена клиентска база и налична стока.
Ако сте заинтересовани и искате повече информация, моля свържете се с мен на [вашия имейл или телефонен номер]. Тази оферта е идеална за всеки, който желае да навлезе в онлайн търговията с бижута или да разшири съществуващ бизнес.
Не пропускайте тази възможност! ЦЕНАТА Е 5000лв.
 

Прикачени файлове

 • unnamed.jpg
  unnamed.jpg
  178.8 KB · Преглеждания: 17
 • unnamed1.jpg
  unnamed1.jpg
  973.1 KB · Преглеждания: 17
Привет, колега! Може ли да ми кажеш как може сайтът да е хем нов, хем утвърден на пазара? Също така, можеш ли да покажеш скрийншот от Google Analytics и Google Search Console?
 

Горе