Проект: Каква е вероятността да спечелим от футболни мачове?

От: Проект: Каква е вероятността да спечелим от футболни мачове?

Да не бях обърнал внимание на кръговата диаграма но това не променя нещата факт е че на хората парите не са им за даване :)
 
Бърни, ако съдиш по резултатите си в темата за европейското, може. :D
Съдя по многото играчи които имам през афф програми към букмейкъри :) Иначе за европейското гонех изненадата за да бия всички с една позната прогноза , която така и не дойде :D
 
Да де, ама мнението ти не е точно на място. Няма как да кажеш, че един мач с 5 коефицент и един мач с 1.05 коефицент са с 5 процента шанс да излязат.
 
5% шанс има рекламираният сайт да е с висока успеваемост.

Най-малкото никой с висока успеваемост няма да има афф линкове :)
 
Шансът някъде и според мен по-официални данни е 5 %.
Според някой данни 95% от играчите губят.... та останалите 5 % печелят.. затова и моят отговор е такъв.
 
Зависи какво си гледал - за 1 мач (абсурдно процента да е 5), за 10 мача или изобщо до сега?
 
То и въпросът в заглавието е зададен неточно. Вероятността да се спечели нещо от футболни мачове е фифти/фифти, а да излезеш на печалба от цялото залагане - по-ниска.
 
Хората се инетересуват само от залозите. Вероятноста за печалба от такива залози е малка освен ако нямаш информация за нагласен мач. То хората не ги бърка дали е нагласен, стига да са информирани за това и да заложат.

На мачове не съм залагал никога.
Познавал съм резултата в електронните спортове, като League of legends, но отново не съм залагал.
 
Ето тук например вчера излезе над 50 коефициент в права колонка - ЦЪК, и мога да кажа, че определено има попадения почти всяка седмица. Друг е въпроса колко бързо искате да спечелите от прогнози, ако се "набълбуквате" всеки ден с големи суми няма избиване, ако играете за удоволствие, с добре премерена банка, може и да си докарвате някой лев.
 

Горе