Произведено в Русия

Статус
Not open for further replies.
Re: От: От: Произведено в Русия

Добре бе, 2014г. е 27% от БВП, а за 2015г. е 31,8% . Това са почти 5% от БВП, к'ви 800 млн., к'во образоване. Лъжат ни като цигани и ни доограбват, ти ги защитаваш.
Източник: http://ec.europa.eu/economy_finance/eu/countries/bulgaria_en.htm

Кеф ли ти е да се излагаш? Ти правиш ли разлика между прогнозни и реални данни - ти си дал прогнозни! Щом другото не го коментираш значи се съгласяваш. Твоето не е необратимо иска се желание и някой те насочва пак ти казвам на ЛС ме търси ако решиш да почнеш разбираш нещата.
 
От: Произведено в Русия

Владко не е лошо момче, но е тотално увреден от русофилията си. И преди му го написах - трудно е да гледаш обективно, когато си пристрастен. Слагай си ги всички на к*ра, Владко, ти си българин, не си нито сърбин, нито руснак.
 
От: Произведено в Русия

Произведено в Россия:

8461235L.png


evolution-of-bmw-5-series-lada-perfect-from-the-beginning.jpg


kylebean1_0.jpg
 
Последно редактирано:
От: От: Произведено в Русия

...

Русия е една от най-капиталистическите страни в съвременния свят.

...

Кажи честно колко ти плащат да пишеш такива откровени лъжи и манипулации - то не беше най-добрият гел в света за 1 минута, който спира кръвотечението пък се оказва чиста кражба на продукт от запада, който спира за 10 секунди. Сега сте най-капиталистическата страна? Питай щерките си ти обяснят какво е капитализъм - ще ти дам насоки факторите на производството са в частни ръце и се регулират от пазара, като цените на продуктите и факторите се определят именно от пазарните играчи. В добавка на това му сложи и доброволно и не насилствено сдружение на хората за размяна на блага + търсене на справедливост при потъпкване на правата - тези две неща са фундаменталните при капитализма. Къде е Русия по тези критерии?

Само за спорта ти не си чувал за страни като Сингапур, Хонг Конг, Нова Зеландия, Австралия, Юж. Корея, Дания и т.н. затова реши, че сте най-добрата капиталистическа страна?

Хайде данни за улеснението на бизнес(като цяло индекс за нещата писани по-горе) http://www.doingbusiness.org/rankings сте на 51-во място горе изброените страни са в топа. За справка БГ е на 38 място.
Да видим как сте при корупцията - http://www.transparency.org/cpi2014/results честитка 136 място - пак за справка 2 пъти по-корумпирани сте от нас. С други думи фундамента на който се гради капитализма ви е на ниво Африка!

Можех и по-малко да пиша като кажа, че всички фактори на производство са в ръцете на държавата и клуба на олигарха и като цяло ако искаш да правиш сериозен бизнес без тях не става ... виждаш приходната структура на бюджета на РФ и виждаш колко сте капиталистическа държава и какво произвеждате.

Тази тема вече ще я затваряме ли или какво че пак почна българофобията ти след като не знаеш друго какво произвеждате ...
 
От: Произведено в Русия

Владко не е лошо момче, но е тотално увреден от русофилията си. И преди му го написах - трудно е да гледаш обективно, когато си пристрастен. Слагай си ги всички на к*ра, Владко, ти си българин, не си нито сърбин, нито руснак.

Не е разбира се, но му е трудно да концептуализира това което му пишеш - един патриот милее не за сбирщина от етноси наречена РФ или която и да е друга страна, а милее за родината и възхищение от постиженията и. Ей затова с теб говорим за Царска България, защото това сме се развивали с бясни темпове и сме лавирали много добре между изтока и запада водени от идеята за развитие на страната на пък на тотална руска анти политика ...
 
От: От: Произведено в Русия

vladko82, Не виждам смисъл да се обсъждат догадки и да се отговаря на жертви в информационната война. Тези клетници вярваха, че Ирак разполага с бактериологично оръжие, че има руски войски в Украйна, че руските самолети в Сирия целят по жени и деца, че по коридорите на спортните общежития в Сочи бродили вълци, че Русия е подкупила Блатер и Платини едновременно, за да вземе Световното по футбол и т.н. И вярваха безрезервно на всички тези глупости само заради това, че го съобщаваха западни медии. Дори и на ум не им е минавало да проверят какви са фактите.

Кво стана, че не вечерахме? Много готови станаха изведнъж за широко сътрудничество... :lol: Явно не е само "западна медиина пропаганда" а ИСТИНАТА!!!!

Русия може да създаде нова антидопингова организация, съобщи спортният министър Виталий Мутко пред местната информационна агенция R-Sport. По този начин той иска да подчертае загрижеността за атлетическата програма.

Мутко е пояснил, че по-късно днес ще проведе разговор с президента на Международния олимпийски комитет (МОК).

"Готови сме за реформи или да създадем нова антидопингова организация, готови сме за широко сътрудничество", каза Мутко.

Само преди броени дни беше отнета акредитацията на Московската антидопингова лаборатория заради грандиозния допинг скандал и корупционните схеми, в които бяха намесени руските атлети. Очаква се по-късно днес да стане ясно дали Русия ще бъде извадена от големите атлетически състезания.
 
От: Произведено в Русия

В Саранск създадоха хидрофобно (и антикорозионно) покритие, което е 4 пъти по-евтино от импортните аналози. Планира се производството на хидрофобна боя на експерименталната база на "Технопарк-Мордовия" към края на 2016 да достигне 80-100 тона месечно.

d3d3LnNkZWxhbm91bmFzLnJ1L3VwbG9hZHMvNS82LzU2MDE0NDczNDc3OTRfb3JpZy5qcGVnP19faWQ9NzAzMjc=.jpg
 
От: Произведено в Русия

P.S. гледам, че са били зажаднели за новини четящо-серящите..

Споко, като ми остава време ще пускам чат-пат по нещичко. Пък и дневният ми режим е малко по-друг за особено нетърпеливите. Ставам към 11, спортувам или карам колело в парка, работя после около 1-2 часа и чак тогава ми хрумва да пусна по някой пост из форумите. Докато стигна до българоезичните си става поне 16.

Можеше и сами да разбирате какво се случва в Русия, ако знаехте руски, но уви. Щото, ако още не ви е станало ясно, за да разберете кое е фейк и кое не в информационната война трябва да анализирате различни източници на информация, да ги сравнявате и чак тогава с малко акъл ще можете да видите несъответствията и как ви лъготят като овце пред агъл. Но се налага или да чакате, или пък да се метате като риба на сухо с "познанията" си, преписани от 70-те години на миналия век. Съдбата на неинформираните си е такава, c'est la vie. Винаги е било така.
 
От: От: Произведено в Русия

Въвеждат "скрити патрули" по пътищата.

Катаджиите и видеокамерите си остават, но се сметна, че "скритите" ще са по-ефективни. Идеята е всеки шофьор да знае, че се контролира постоянно (или поне да има такова усещане). На камерите за наблюдение отдавна им се знаят координатите чрез интернет и се ъпдейтват веднага при всяка смяна, а катаджиите се свързват в съзнанието на водачите с бавене, субективност и подкупи.

"Скритите" ще се возят в обикновени автомобили от най-разнообразни марки.

[video=youtube;sDASwB6h-O0]https://www.youtube.com/watch?v=sDASwB6h-O0[/video]
 
От: Произведено в Русия

Междувременно в Одеса:

oAdwc3S.jpg


:lol:
 
От: От: Произведено в Русия

Никога не съм отричал, че укрите са по-големи дебили дори от вас. А бандеровците са били най-гадните фашисти в историята, поляците го знаят най-добре.

Това да рушиш паметници (при това на основателя на държавата си), трябва да си супер олигофрен. Дори се чудя що не са вдигнали паметници на Супермен. Поне ще е в същата "жолтоблакитна" цветова гама.

В България пък са горди, че вдигнаха паметник на летците, които засипаха столицата й с бомби.
 
От: Произведено в Русия

Аз пък си мислех, че най-гадните фашисти са били болшевиките, ама щом казваш :wink:

Никой тук не е горд с паметника на терористите летци, но той дефакто е на американска земя и не може да се направи много.

Обаче пък си прав, много хора са горди с паметници-парцали, като тоя на баба Яга. Вдигнатият шмайзер, който ни напомня как съветите ни обявяват война и ни окупират, лишавайки ни от независимостта и инсталирайки марионетно правителство. Можеш ли да си представиш, все още има олигофрени, които ходят и поднасят цветя на паметника на палачите на народа си.
 
От: От: Произведено в Русия

Не се опитвай да мислиш. Личи си как този процес ти създава ядове (c)
Аз пък си мислех, че най-гадните фашисти са били болшевиките, ама щом казваш :wink:.
 
От: От: От: Произведено в Русия

Не се опитвай да мислиш. Личи си как този процес ти създава ядове (c)
Що, извършили са най-масовите кланета и най-бруталните зверства, било то в България, Русия или където се сетиш. Или за теб са символ на свободата?
 
От: От: От: Произведено в Русия

В оригинал: "She was thinking. I could see, even on that short acquaintance, that thinking was always going to be a bother to her."
 
От: От: От: От: Произведено в Русия

В оригинал: "She was thinking. I could see, even on that short acquaintance, that thinking was always going to be a bother to her."
[video=youtube;h_ZXMBHiPnY]https://www.youtube.com/watch?v=h_ZXMBHiPnY[/video]
 
От: Произведено в Русия

Тоз актьор е голям пич.

Единственото което са произвели за което си струва е този сериал "Кухня" и кво излиза след толкова напъни и редица лъжи и манипулации нямат никво инвоативно потребителско производство - каква изненада ...
 
Статус
Not open for further replies.

Горе