Произведено в Русия

Статус
Not open for further replies.
Що се отнася до корабите (свързано е с темата), то личното ми мнение, че за руския флот са по-подходящи подводниците, както и новите разработки торпедни оръжия (лансирани публично на 1-ви март).

Адмирал Кузнецов е добър самолетоносач, по-добър от американските или английските поне (първите се счупиха, докато плаваха към КНДР, а вторите се счупиха директно в корабостроителницата), но е друг, по-остарял морално тип оръжие. Самолетоносачите би трябвало да ги поеме Китай, което той и прави, btw. Всеки може да погледне морските учения, които провежда в момента.

P.S. кво значение има откога си във форума при положение, че си от криптобалъците? Драскай си там, чий го крепиш в сериозна тема?
Като видяхме Адмирам Кузнецов и фиаското, което направи, май единственото което могат да направят руските кораби на врага е да причинят екологична катастрофа. Вземи се поограмоти малко, колко голяма морга е руския самолетиносач и как е изкарал в ремонт повече от 6 пъти повече време, отколкото е бил извън ремонт :)
По-добре се опитайте да си направите самальот, който да може да се кара от пияни руски свини, че само от Адмирал КУРнецов изпопадаха няколко летящи морги. Без някой да е стрелял по тях въобще.
 
При положение, че съм в тоя инкубатор съм от 2007, новото пиле си ти в случая. А форума отдавна става само за спам и тролене на русофили и влизам от време на време да разпускам та няма се плашиш...
Мани, мани. Съвестта ме загриза. Тва руско прасе ще посегне към лосиона за вана с антифриз (Борьяшник) от мъка...
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: bioz
Гледах го това вчера и се чудих кой гений може да го произведе това :


Е по темата съм - произведено в Русия
 
Гледах го това вчера и се чудих кой гений може да го произведе това :


Е по темата съм - произведено в Русия
Кое? Футбола, стадиона, топката или обувките? Все в "лошия капитализъм" са измислени. Виж мечките в руски условия и свирки правят от глад и препиване.
 
Произведените в Русия руски и модернизираните съветски ПВО доказаха своята ефективност срещу "умните ракети". Последни потвърдени данни:

Използвани са 112 зенитни ракети срещу 103 "умни". Свалени са 71 ракети. Според системите са разпределени така:

Панцирь - свалени 23 ракети от 25
Бук - свалени 24 ракети от 29
Оса - свалени 5 ракети от 11
С125 - свалени 5 ракети от 13
Стрела - свалени 3 ракети от 5
Квадрат - свалени 11 ракети от 21
С200 - свалени 0 ракети от 8

Прави впечатление почти 100%-ната успеваемост на единствената съвременна ПВО измежду горните Панцирь, както и нулевият резултат на С200, която е предназначена предимно за самолети.

P.S. Предвид агресията на САЩ, Великобритания и Франция срещу Сирия, молбата на Израел към Русия да не се доставя С300 на сирийските ПВО вече няма да е актуална. С300 ще пристигнат в най-скоро време и ще заемат позиции за отбрана на сирийските градове и бази. С400 ще бъдат използвани само от руските бази, възможно е там в близките месеци да се тества и опитен образец на С500.
 
Последно редактирано:
Произведните в Русия боклуци, за които режимът на Асад е платил толкова много пари доказаха, че не струват нищо. Единствените свалени от ПВО на Сирия ракети са в пияните глави на пишещите глупости русофилски неудачници.
Но явно много звиси и от гледната точка :) Ако се преброи колко ракети са паднали на сирийска територия, то русофлските идиоти могат спокойна да кажат че "всички са били свалени".
Грознта истина е , че боклуците на руснаците не стават за абсолютно нищо. Явно че сега трябва да се лъже масово, за да остане в главите на хората малко от измамата, наречена "руска военна мощ".
Единственото умно нещо, което са направили руснаците в Сирия е да се омитат от пъта на американците. Е, руснаците от терористичната група "Вагнер", се направиха , че ги няма и съответно наистина си изчезнаха :)
 
Естествено русофилската простотия не знае граници.
photo.php
 
Последно редактирано:
Utair започна редовни полети с SSJ100 (Sukhoi Superjet 100) по вътрешни маршрути.

Utair в момента е в топ 5 на руските авиакомпании. Търговското управление на зафрактованите SSJ е на Utair, операционното - на Iraero.

Y2RuLnZkbXN0aS5ydS9pbWFnZS8yMDE4LzJ5L3NzYWxhL2Z1bGxzY3JlZW4tMTFiMS5qcGc_X19pZD0xMDYwOTc=.jpg
 
Sukhoi Superjet 100 (предходно означение RRJ – Russian Regional Jet) е проект на компанията „Граждански самолети Сухой“ по разработката и производството на руски регионален пътнически самолет.
Разработката на самолета се извършва от КФ ЗАО „Граждански самолети Сухой“ с чуждестранен капитал и техническата помощ на Boeing. Авиониката е разработена от френската компания Thales, системата за управление е Liebherr, двигателят – PowerJet.
Т.е. самолет, който се прави от старите разработки на западните и ползва само името, за да се продава на глупаците :) :) :) :) :) ХАХАХАХАХАХА
 
През 2004 г ръководството на „АвтоВАЗ“ обявява, че преминава на латиница при официалното изписване на названията на всички произвеждани от завода автомобили: пише се Lada както вместо „ВАЗ“, така и вместо „Лада“.
През 2012 г. Алиансът Renault-Nissan придоби дял от 75% от АвтоВАЗ, като Renault ще инвестира в смесеното дружество през следващите 2 години 300 млн. долара, а Nissan – 450 млн. долара. В рамките на споразумението автомобили Renault и Nissan може да бъдат произвеждани заедно с модели на Lada в завода в руския град Толиати
Отново испзползване само на името, за да се експлоатира носталгичната педер@стия на руските боклуци и последователите им.
Та толкова и с Лада. Да не забравяме че руските боклуци са се продали нацяло, променяйки името и пишейки го на латиница. Заради нас кирилицата е призната в цяла Европа, а руските педер@асти я продват в самата си Русия :) :) :) :)
 
Сега ще ти каже да не вярваш на западните медии и информация, а само на руските. Междувременно ще свали 20-30 ракети. ;)
Тук няма да може да мине лесно :) Самите руски медии също го пишат :) С ракетите стана ясно, че всички са свалени в задника на руската мечка.
 
След като бе пуснат новият терминал на летището в Симферопол, в Москва вече за засечени продажби и на автобусни билети от столицата директно до кримските курорти (около 1800 км). Интересното е, че са за май. С други думи, Кримският мост (който бил фотошоп според правилните медии) ще бъде пуснат предсрочно - най-вероятно на 9 май официално.

cGhvdG90YXNzMS5jZG52aWRlby5ydS93aWR0aC83NDRfYjEyZjI5MjYvdGFzcy9tMi91cGxvYWRzL2kvMjAxODA0MTYvNDY4MzEzMS5qcGc_X19pZD0xMDYwNzE=.jpg


 
След като бе пуснат новият терминал на летището в Симферопол, в Москва вече за засечени продажби и на автобусни билети от столицата директно до кримските курорти (около 1800 км). Интересното е, че са за май. С други думи, Кримският мост (който бил фотошоп според правилните медии) ще бъде пуснат предсрочно - най-вероятно на 9 май официално.

cGhvdG90YXNzMS5jZG52aWRlby5ydS93aWR0aC83NDRfYjEyZjI5MjYvdGFzcy9tMi91cGxvYWRzL2kvMjAxODA0MTYvNDY4MzEzMS5qcGc_X19pZD0xMDYwNzE=.jpg


Със сигурност ги е засечила, след като от 130 милиона129 990 999 души са се юрнали да си купуват билети за Европа и САЩ, в стремежа си да избяхат ор Руската кочина... :) :) :) :)
 
В Самара почнаха да 'шият" тревата
.
Стадионът е напълно готов за световното по футбол, теренът се тества, включително и с подгряваща и поливаща системи.

d3d3LmtjLWNhbWFwYS5ydS9pbWcvbmV3cy85NjAvMjAxODA0MTZrLmpwZz9fX2lkPTEwNjEyMA==.jpg
 
Статус
Not open for further replies.

Горе