Прокуратурата погна сайтовете за фалшиви новини

CryptoInvest

Active Member
Днес попаднах на доста инетресно заглавие за БГ. Става въпрос за това, че прокуратурата започва да разследва сайтове за фалшиви новини. Това е източника. Пускам това във връзка с това, че във форума има някои потребители с такива сайтове.
 

contra

Well-Known Member
На който домейнът му завършва на .bg или ползва български хостинг... напълно ще си го заслужи.
 

ST-1

Active Member
То всички попаднахме на това заглавие, и по телевизията го даваха. В случая не е ок да се пишат измишльотини за кой умрял, кой се бъгнал , а той или тя в случая е жива и здрава.
Обаче, тука страшни моралисти се извадихте. По казаното от sky , че тука бол идиоти с такиа сайтове , пич нали правим разлика между сайтове с фалшиви новини и копи-пейст сайтове за новини.
Хванали са за топките сега тоя сайт(сигурно някой точно такъв копи -пейст) , щото е някой малък.
В по големите и доказали се сайтове няма ли фалшиви новини?
Само за пример да дам нещо от скоро, един си купи подобен сайт от мене преди 3 месеца и незнам що не си е сменил имейла в контактната форма , но имейла го получавам аз. Адвокадска кантора ми пише за един убавец ,че е публикувана статия/новина , която няма нищо общо с истината, злепоставяме клиента им и да я премахнем доброволно иначе на съд . ОК няма грижи, но същата тая новина е пусната 1:1 в още 3 доказали се сайта, един от които е БТВ . Само да кажа ,че от БТВ сайта поне преди 2 дена още не бяха махнали публикацията, срока беше по тяхни думи за всички сайтове 25,01.
 

talibana

Active Member
Всичко идва от партийните централи, едните наливат другите, а тея връщат атаката в ей такива подобни помии, накрая всички печелят.
Гледайте само телевизия и четете нашите сайтове, там всичко е проверено и достоверно :D Изхлърлят дребните риби, т'ва е.
 

Горе