Промени в Правила и Ограничения

coolice

Owner
ПРОЧЕТЕТЕ И СЕ СЪГЛАСЕТЕ ИЛИ НАПУСНЕТЕ PREDPRIEMACH.COM НЕЗАБАВНО!!!

При посещението на сайта Predpriemach.com, преглеждането, достъпа до или използването по друг начин на всяка от услугите или събраната информация, Вие се съгласявате да спазвате следните условия за ползване. Ако не искате да се обвържете с нашите Условия единствената Ви възможност е да не посещавате, преглеждате или използвате по друг начин услугите на Predpriemach.com. НАПУСНЕТЕ САЙТА НЕЗАБАВНО АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ!!! Тези условия представляват правно обвързващо споразумение между Вас и Predpriemach.com и чрез използването на Predpriemach.com посочвате убедителното си приемане на това споразумение.

Съгласявайки се с тези правила, Вие декларирате, че няма да изказвате каквито и да е мнения, които са обидни, вулгарни, сексуално ориентирани, омразни, нападателни или други, които нарушават моралните закони.

Притежателите на Predpriemach.com запазват правото да изтриват, променят, местят или затварят всяка тема и правилата, по всяко време и поради каквито и да е причини.

Ограниченията в пазара са следните трябва да сте регистрирани от 10 дни да имате 10 поста и да нямате негативна репутация...Вижте т. 3 в листа по долу.

В секцията с правилата има специфични правила за пазара прочете ги и ги спазвайте. Ако сегашната им версия не даде желания ефект сме склонни да въведем и по големи ограничения

В тази главната секция на Пазара нови теми могат да отварят само модераторите и админите.

Форумът на Предприемач.ком е посветен на изкарване на пари от Интернет Бизнес - Предприемачество в областта на сайтовете (.com) - Уебмастърство, Фриланс и всичко свързано с тях. Пусканите теми трябва да са в тези области. Прегледайте и наръчника за нови потребители.

1. Писането на кирилица е задължително.

2. Показвайте респект и уважение към останалите потребители на форума.

3. Изискват се 10 поста, регистрация от 10 дни и да нямате негативна репутация за да отпаднат ограниченията които има за новите акаунти.

4. Разрешени са само 4 линка в подписа.

4.1 Изполването на rel=author към Г+ не е разрешено в подписите поставяйте такива линкове ръчно под / над текста на тема на която сте автор!

5. Не се разрешават за публикуване съмнителни методи за печалба, като сърф програми, пирамиди и матрици...

6. Забранена е търговията на mail листи, база данни на фирми и лица.

7. Забранени са поставянето на линкове към торент, адулт, хак сайтове и такива, кои са противозаконни както и биха могли да навредят на сайта.

8. Да се пише с нормален шрифт и цвят "пример" (font-family: 'Segoe UI','Helvetica Neue',Helvetica,Roboto,Oxygen,Ubuntu,Cantarell,'Fira Sans','Droid Sans',sans-serif; color: #141414; font-size: 15px;), за цялостното съдържание, изключват се моментите в слагане на акцент, заглавия (h2, h3). Не се допуска писане на цели постове извън стандартния стил и размер на шрифта.

Предприемач.ком предоставя безплатната услуга Пазар при условия "As Is" and "As Available". В Пазара, може да търгувате свободно с всичко свързано с уебмастърския бранш, стига да не е забранено от закона.

Преди да пратите пари на доверие, задължително разгледайте с кой правите бизнес, вижте форумната му репутация и рейтинга който има в системата за ревю на сделките - iTrader. Дори при най-малки съмнения, помолете вежливо потребителите на форума да изкажат мнение, като коментирате в темата в която са ви отправили бизнес предложение или като отворите нова тема с въпроси в секцията Webmaster's Off Topic.

Много Важно: Ако не можете да направите някоя по-голяма сделка лице в лице, ползвайте ескроу услуга като https://escrow.com
  • За да може да пускате нови теми в Пазара е нужно отново да имате 10 поста, репутация по-голяма от нула и да сте регистрирани от 10 дни
  • Молбите за пари назаем са забранени
  • Офертите за покупка или продажба на emails са забранени, раздават се банове
 
Последно редактирано от модератор:
От: ПУСКАЙТЕ ТЕМИ В ПОХДОХДЯЩИТЕ ПОДСЕКЦИИ ЗА ТАМ НЯМА ОГРАНИЧЕНИЕ В ПОСТОВЕТЕ!!!

На някого му е писнало да мести теми.
Преди време пусках всичко в кофата, за да решите Вие къде да бъде и за да не може да го пратите в кофата. :D
 
От: Промени в Правила и Ограничения

Много грешки. Направете една бърза редакция :)
 
От: Re: Промени в Правила и Ограничения

Здравейте според правилата:
Системата забранява да се отварят нови теми в главната секция Пазар, за да ви бъдат дадени права да отворите тема в подсекциите на Пазара е нужно да имате 10 постa, да сте регистриран от повече от 10 дни и да нямате дадена отрицателна репутация .
Мисля, че отговарям и на трите критерия, но не ми дава да пускам тема във Freelance Jobs & Projects ? Пропускам ли нещо?

EDIT: Всичко е наред.
 
Последно редактирано:
има период между последното изпълнено условие и получаването на правата обикновенно не отнема повече от 20 минути в редки случай може да са малко повече...

пишете ако има проблем :)
 
От: Промени в Правила и Ограничения

При мен има проблем, регистрирам съм от година, имам 10 мнения, нямам отрицателна репутация, но не мога да пускам теми в freelance раздела.
 
От: Промени в Правила и Ограничения

Пробвай сега , май има проблем като нямаш получена положителна репутация. Дадох ти.
 
От: Промени в Правила и Ограничения

Може ли един въпрос - как да променя името на тема, която съм пуснала, защото пак съм писала с два пръста - има печатна грешка?
Мерси!
 
От: Промени в Правила и Ограничения

Може ли един въпрос - как да променя името на тема, която съм пуснала, защото пак съм писала с два пръста - има печатна грешка?
Мерси!

Заглавията са заключени и не могат да се променят. (Поне при мен)
Най-лесно ще е да пуснеш доклад на мнението си и да помолиш да ти го оправят.
Доклад се пуска от удивителния знак най-долу в ляво в мнението.
 
От: Промени в Правила и Ограничения

Да се забрави BUMP-а:
Ъп на темата!
това е 80% от мненията в пазара.
 
От: Промени в Правила и Ограничения

Здравейте! Има ли ограничения в отчитането за постовете на ден?
 
От: Промени в Правила и Ограничения

Питам, защото част от мненията ми от минали дни изобщо не са отчетени като брой.
 

Горе