Промяна на html кода

Crespo

New Member
Отскоро се интересувам от HTML. Имам блог в блогспот и когато влизам за промяна на html кода нещата не стават така както трябва. Например поставяне на хиперлинкове, снимки и др. Според мен има разлика от кода за блога и този за някой сайт (сравнявайки от "source") не е точно същия - няма <p>, <td> и др. Така ли е или греша?
 
От: Промяна на html кода

общо взето може да го модифицираш без особени проблеми, но има някои ограничения. Ако искаш кажи коя тема модифицираш и какво искаш да постигнеш?
 
От: Промяна на html кода

Ами например не виждам метатагове keywords, description, за да го оптимизирам.
1. Искам да го направя откриваем за търсещите машини (за привличане на трафик).
2. Да направя линк към афилиейт сайт.
 
От: Промяна на html кода

1. То и от конетента си захапра description, а и keywords търсачката си ги извахжа от там, не само от тайтъла.
2. С <a href="link" title="Learn More" rel="nofollow" target="_blank">Добър Текст</a> и си готов.:) Но определено трябва да е направено така за че посетителя да кликне на него след изчитане на определен текст - по-таргетиран ще "падне" на аф. сайта.:)

Успехи.:)
 
От: Промяна на html кода

Много странно, но като правя дума от статия да бъде линк към статия не е подчертана. Подчертаването става като се постави курсора върху думата. Какво ли не опитвах и не става. Къде ли може да е проблема?
 
От: Промяна на html кода

Много странно, но като правя дума от статия да бъде линк към сайт не е подчертана а само става синя. Подчертаването става като се постави курсора върху думата. Какво ли не опитвах и не става /иначе линка работи, но визуално е дразнещо/. Къде ли може да е проблема? Сори че го пуснах два пъти поста.
 
Последно редактирано:
От: Промяна на html кода

или по точно Css файла на темплейта
 

Горе