Професионално заснемане на художествени, рекламни и музикални видеоклипове

Снимачен екип заснема професионално и на високо ниво видеоклипове - художествени, рекламни и музикални. Всеки, който има нужда да види реализирана своя сценарна идея, да рекламира дейността си чрез рекламен видеоклип, да заснеме музикално или певческо изпълнение - да заповяда! :) За повече информация - на "лични".
 
Последно редактирано:
За подобни услуги поне ВИЕ едно рекламно видео да бяхте пльоснали, за да зарибите. Много постна "обява" - няма тел., имейл, сайт, портфолио...нищо

Не се прави така :)
 
да заповяда!
Къде и кога?
Аз съм веган - да няма нищо животинско на масата и в стаята! Пия умерено, но отбрано.
 
Най-общо казано, екипът е неформален, от около десетина души; за различни поръчки се ангажират различни участници. Всички са професионални сценаристи, режисьори, кино- и тв-оператори, работили и работещи и в различни телевизии, вкл. БНТ, както и в Киноцентъра - с реализирани (излъчвани) документални и игрални филми, тв-игрални новели, тв-предавания, музикални тв-клипове. Допълнителни ангажименти досега сме поемали поотделно. Сега решихме да обединим усилия си и да предложим услугите си на всеки, който прояви интерес към подобна дейност.
За подробности и детайли по конкретни поръчки можем да уточним на "лични".
Можем да снимаме видеоклипове на различна тематика, с различна сложност и времетраене.
Също и документални филми, ако някой се заинтересува. Разбира се, неголеми игрални форми също - но това е все пак по-скъпо удоволствие.
Цените се определят индивидуално според всяка конкретна поръчка и изискванията на възложителя.
Който желае повече подробности, може да ми пише на "лични".
 
Последно редактирано:

Горе