Профилактика на Суперхостинг

wood

Well-Known Member
Гледам преди малко всички сайтове който са хостнати на Суперхостинг / sigma.superhosting.bg / немогат да се отварят. Писах на супорта и ми отговориха че от тази вечер 00.00 ч до утре до 06.00ч се извършва профилактика и всички сайтове който се хостват на sigma.superhosting.bg ще бъдат спрени. Така че да не се чудите ако някой сайт който се хоства на sigma.superhosting.bg не се отваря.
Пускам този пост да не се чудите като мен какъв е проблема.
 
От: Профилактика на Суперхостинг

ако си провериш пощата с която си регнат няма да се чудиш

скоро правиха и на други сървъри,не вярвам да го правят без да предопредят
 
От: Профилактика на Суперхостинг

Предполагам че и на мен са изпратили имейл...но рядко влизам в тази поща с която съм регистрирал хостинга. Просто гледаш че сайта ти неработи и едва ли първата ти работа е да отвориш имейла си.
Прав си, винаги са били коректни.
 
От: Профилактика на Суперхостинг

Здравейте! Благодарим ви за разбирането и споделените мнения!


Извършване на планирана реорганизация на сървърното ни оборудване наложи прекъсване в част от предоставяните от нас хостинг услуги. Всички наши клиенти, за които имаше прекъсване в достъпа до техните акаунти, бяха предварително усведомени на имейл адресите, оставени при нас за контакт. Планираната операция премина успешно преди заявения от нас срок, като няма регистрирани проблеми с коректното функциониране на сървъра и предлаганите от нас услуги.


Отново се извиняваме за причиненото неудобство! Политиката ни е ориентирана към гарантиране на ресурсите, качеството и непрекъснатото усъвършенстване на предлаганите от нас услуги, каквато беше и целта на планираната реорганизация на сървърното ни оборудване.
 
От: Профилактика на Суперхостинг

В суперхостинг хората са много точни при такива положения винаги предупреждават.
 

Горе