Процентът на безполезните теми се увеличи доста

icakis

New Member
защо не му издигнете един паметник на апостолчо така като сте започнали ... в случая статията наистина е интересна, но не мисля че този форум е мястото за постване на такива новини, има предостатъчно блогове и социални мрежи където това може да се прави.

Това което се опитвам да ви кажа (на вас админите) е, че от известно време насам процентът на безполезните теми се увеличи доста и с оглед на нарастващите посещения и пишещите хора форумът започва да се преглежда все по-трудно а и качеството много падна. Аз да ви кажа честно спрях да чета някои категории, понеже там нищо полезно не съм намирал от месец насам, а и започна да отнема много време да чета простотии.

Така че съвет - с риск да не се харесвате на всички малко по-строго с "шлаката" във форума. Надявам се да не се обиди някой ...
 
да направим разбор на това ако може

пари от интернет е на вълни (много теми като някои успее да направи нещо)

имаше меткафе вълна

френдфаиндър вълна

като пуснаха адсенс за бг имаше адсенс вълна

уиджетбъкс

накрая няколко души успяха да конвъртнат по няколко продажби с хербал афилиеит програми и имахме такава вълна ( и продължават да ги правят така че съветами към тези които са започнали да се занимават и не са направили още продажби е да не се отказват всяко начало е трудно....)

в инструментите покриваме голяма част от каквото има но с удоволствие

за хелпа ясно

хостинга ....

сеото в момента няма нищо ново за чоплене и сео експертите празнуват иначе като доиде ъпдеит (беклинк пр....) ще го чоплим както и клипчета ще добавя тези дни ...


ПП може ли по конкретни забележки и ще прместя трите поста в нова тема Бих излушал всякакви предложния...


ППП Бате ако срещнеш нещо интересно някъде по нета не се притеснявай да го добавиш в подходящата тема :)
 
coolice, това че до момента се разглеждат теми много полезни за всички спор няма. Всичко което си изброил е интересно за един или друг.
На мен ми е пределно ясно (и аз съм минал по пътя модератор във форум), че не можеш да накараш хората да не пишат безполезни или вече споменати неща, според мен обаче едно от най-важните неща е обединяване на подобни/еднакви теми което да доведе до намаляне размиването на форума. Става въпрос че толерирате подобни писания на Апостол и нещо което веднага ми хрумва от прочетеното преди малко - тема за freelancer в Пари от Интернет - получават се две еднакви теми публикувани в рамките на два дена и стоящи в момента почти една над друга.
Тъпо ще е да ти казвам как да постъпваш с този или онзи юзър, с този или онзи пост, просто споделям за да се замислите малко по въпроса. Предполагам и H1pNoTiC е написал за "спама" по същите съображения като мен. Сега може и само аз така да си мисля, напоследък просто не чета форума с това желание с което когато го намерих за първи път.

п.с. може и да не отделяш поста в нова тема, това можеше и на лично да ти го напиша :wink:
 
а няма да е лошо да е нова тема да има контент :)

Иначе си прав за двете теми за фрилансъри че е хубаво да се обединят ама явно ще след като смени форум ситемата някои ден пхпбб 2 не може да го прави а няма смисъл да трия теми :)


бтв така и така се заговорихме за фриланс ситемите нямаш ли желание да си направиш една на пазара трябва да има поне 2 или 3 за да има конкуренция и да е качествена услугата.

А пичовете bgfreelancer.com явно ще стартират като излезе Дюк Нюкъм Форевър.... :wink: (пс ако четете това и притежавате този домеин стегнете се пичове не се прави проект с 6 месеца закъснение)
 
малко оффтопик но спец. за фрийлансера да ти кажа пича който го планира bgfreelancer.com го познавам много добре, наистина доста се позабави, но му се струпаха доста неща и на него на главата. надявам се скоро да има някъв резултат, че току виж някой ги изпреварил, а нишата определено не е разработена още. а пък аз най-много да се хвана като консултант, с цял такъв проект не ми се занимава (не ми е много присърце темата). Нали знаеш че изкушението да си първи е голямо, но трябва все пак като се прави нещо трябва да е с желание :)
 
coolice каза:
сеото в момента няма нищо ново за чоплене и сео експертите празнуват иначе като доиде ъпдеит (беклинк пр....) ще го чоплим както и клипчета ще добавя тези дни ...

Има то има какво да се обсъжда ;)
 
Ами щото няма какво да се обсъжда затова сигурно и аз отвреме навреме изаквам по някоя глупост. :D
 
Мястот на Апостол е Илиянци не тука :lol: сега сериозно найстина. Понякога темите се отклоняват доста от темата. Съветвам ви при такива "явления" заключвайте въпросната тема, почистете я (изтриване, преместване на коментари) и след като е вече чиста отново я отключваите :wink: това е просто съвет, така че вие си знаете форума си е ваш
 
е това сме го правили няколко пъи за няколко от по-ценните теми като стане по сериозно положението се намесваме иначе малко офтопик не вреди :roll: по този начин се вижда как е протекламсиълта на уебмастърите по дадена тема :)


Списъци с Безплатни Директории 3 страници

Офтопика от темата - Списъци с Безплатни Директории 9 страници :D

Мерси на всички за съветите и ако има още моля заповядайите :wink:
 
За справяне с офтопика

Аз имам една идея за справяне с офтопик, която не съм пробвал все още.

Пиша си скромна системка, в която към всяка тема от даден форум автоматично ще се създава чат, предназначен да събере офтопика (общите приказки), а съществените неща по темата да си останат във форума.

Въпросния чат стои като малко DIV-че от едната страна на форума. На всяко съобщение във форума ще има бутон Offtopic - когато кликнете в/у него, съобщението отива в чата и обратно - в чата ще има бутон Ontopic, който праща съобщение във форума. Всичко това може да се реализира с поле tinyint(1) в таблицата с post-овете и с малко AJAX идеята би могла да се реализира много лесно, ако не се лъжа...
 
Последно редактирано:

Горе