Публикации в Wordpress

В смисъл? Можеш публикациите да ги разделиш в различни категории, това не ти ли върши работа? Терминът "страница" в wordpress е нещо друго. Ти какво точно се опитваш да направиш?
 
И аз те съветвам да си ги разделиш на категории. След това Appearance --> Menus . Отляво са категории и може да си ги добавиш към менюто да си ги направиш от вида dropdown и други нещица. Просто поразцъкай.
 
Здравейте,
Благодаря на всички, които отговориха. Може би не съм обяснил добре какво искам. Искам като влезна в www.moyatsait.com/igri и да зареждат само ревюта на игри. Като влезна в www.moyatsait.com/novini да се показват само новини. Прегледах един плъгин "Post in Page", но нещо не мога да го наглася.
Ако е възможно да се направи без плъгин ще е по-добрият вариант, защото съм на споделен хостинг и не е добре да се разхищава ресурсът. Искочи ми още два въпроса и за да не отварям нова тема ще пиша в тази. Ако имам плъгини, които не се използват и са изключени, забавят ли сайтът? Каква е добрата скорост на зареждане на уебсайтът?
Благодаря на всички!
Приятен и успешен ден!
 
Ами както казаха колегите , раздели си менюто на категории и като постваш публикация я маркирай да отива в категорията която искаш ... така всиюко ще е подредено и като влезеш в дадена категория (ревюта-ще има само ревюта)
 
Адреса на категориите обикновено е нещо като www.site.com/category/igri но тука гледам има плъгин който може да махне това /category ако държиш много https://bg.wordpress.org/plugins/remove-category-url/
Малко е остарял, но пробвай дали ще работи с текущия wordpress.
Този плъгин не работи, поне при мен. Текуща версия на Wordpress е 4.7.2, Ако е възможно по друг начин да се случат нещата.
Благодаря предварително!
 

Горе