Предлагам: Публикувайте Безплатно бизнес SEO статии в prodavalnik.top

Dafa Web

Active Member
Рейтинг - 90%
9   1   0
Предлагам на всички колеги от форума, които желаят могат да пускат при мен бизнес рекламни статии със ликнове абсолютно безплатно. Освен в сайта, статиите ще бъдат рекламирани и в други сайтове, както и във фейсбук групите на продавалник топ.

Ще се радвам на всеки който изяви желание на обратен линк към 5bg.top и/или някакъв вид реклама по социални мрежи и т.н.
Изискванията са статията ви да бъде минимум 300 думи и 90 процента качество ( проверявам с advego ).
Можете да поставите до 2 линка в статията си, както и текстов или графичен банер с линк по ключ дума или както решите, ако сте фирма / фрийлансър занимаваща се със уеб и SEO

Задължително прикачвайте изображение за статията, ако нямате ваше собствено, потърсете в гугъл изображение със свободен и безплатен лиценз. Линковете и статиите до живот.

Ако нямате възможност да пишете статия или не можете, аз мога да ви подготвя такава. В такъв случай, при желание се свържете с мен.

За да ползвате услугата, първо се регистрирайте от ==>> ТУК <<==, след което ми пишете ЛС със текстово съдържание: вашие имейл с който сте се регистрирали в сайта, след което аз ще активирам профила ви и ще ви върна отговор че можете да пускате статии вече.

Ако не желаете да се регистриате ми пишете ЛС като прикачите zip архив включващ статията ви написана на word и изображението към нея.

Качество на домейна:
DA
PA
21
21

TB
QB
PQ
MT
SS
OS
Age
Alexa
TC
TF
CF
IX
DF
NF
9K
6K
64%
2/10
1%
45%
7
21
707
81%
19%
данните са от semrush.com и MOZ.com
----------------------------------------------------
НОВО!
1. За вграждане на линкове в текста ползвайте ==> този HTML текстов редактор <==, оцветявайте линка в ЧЕРЕН или желан от вас цвят, за да се вижда. Умишлено съм скрил в сайта стандартното линк оцветяване за да хващам спамъри по-лесно.
2. Който иска да има графичен банер, може да позлва ==>> този инструмент за качване на изображения <<==, който направих за сайта. А със HTML текстовия редактор можете да си ги линквате.
Забележка: Тези новости важат, за всички, които са си направили регистрация в сайта, а не ми пращат статиите аз да ги пускам.​
 
Последно редактирано:

w-seo

Active Member
Рейтинг - 100%
66   0   0
Здрасти, за блога на продавалник топ, що не ми направиш един акаунт да качвам уникални статии? Или дай мейл, на който да ти пратя?
 

w-seo

Active Member
Рейтинг - 100%
66   0   0
Аз сега се регистрирах w-seo или wseobg направо дай права да пускам директно статии
 

Dafa Web

Active Member
Рейтинг - 90%
9   1   0
И аз бих искал да публикувам, какъв е процеса?
Регистрираш си потребителски профил, казваш ми на ЛС кой имейл и ти давам права за да пускаш статии.
Аз сега се регистрирах w-seo или wseobg направо дай права да пускам директно статии
Сега ще те погледна Едит: Готов си.. П.П. Моля те пускай качествени статии, без спамене нали ;)
 
Последно редактирано:

w-seo

Active Member
Рейтинг - 100%
66   0   0
Дам, само читави неща!
 

w-seo

Active Member
Рейтинг - 100%
66   0   0

Magellan

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Тъкмо щях да се включа и видях в друга тема, че сайта е за продан. Ако го продадеш новия собственик може да махне статии, линкове или да го ползва за редирект.
 

Dafa Web

Active Member
Рейтинг - 90%
9   1   0
Сайта го позлвам и за мен, така че едно от условията е да не се случва това. За това и подбирам на кой да го продам, до момента съм отхвърлил много оферти. В момента развивам и друг уебсайт и правя редиректи на някои неща аот този, ако искаш там можеш да се включиш, няма в момента стати там, има малко по-малко активност от този, но ще се доближи бързо до него. 5bg.top .
П.П. да не се объркаш, нямам изработено лого за него, не ми идва муза да направя хубаво лого и съм сложил логото на продавалник-а
 

Dafa Web

Active Member
Рейтинг - 90%
9   1   0
Тъп въпрос, но как става проверката?

Copy/paste, и то казва....или нещо подобно

Бих се включил.
Проверката става със: https://advego.com/antiplagiat/
Поставяш текста в полето и ''Проверить''
 

Горе