Предлагам: Публикувайте бизнес SEO статии в 5bg.top

СЕО БГ

Well-Known Member
Рейтинг - 95.8%
23   1   0
Предлагам на всички колеги от форума, които желаят могат да пускат при мен бизнес рекламни статии със ликнове . Освен в сайта, статиите ще бъдат рекламирани и споделяни в други сайтове, както и във фейсбук групите на продавалник топ.

- - - - - !!!!!!!!!!!!!!!! - - - - -
ВАЖЕН Ъпдейт! ==> Радвам се че толкова много колеги се присъдеиниха. За тях нещата си важат и ще си продалжът да публикуват статии в 5bg.top безплатно. От тук нататък тъй като от всички само двама помогнаха с развитието на сайта с някой друг линк, вече участието на нови хора желаещи да пускат статии в сайта ще е платено.

ЦЕНИ:
Линк в статия - 10 лв.
Публикуване на статия с линк - 20 лв.
Публикуване на статия написана от мен ( 300 думи ) - 40 лв.
Със статията получавате разпространение в 4 фейсбук страници на сайта с над 15 000 активни потребители, с хаш таг, линк и кратко описание. Както и ще бъде споделена във български социални мрежи и сайтове за споделяне и БИЗНЕС Google точките.
Запазвам си правото да променя цените и условията.

Ако сте колега SEO:

Регистрирайте се от => ТУК <=, след което ми пишете ЛС със текстово съдържание: вашие имейл с който сте се регистрирали в сайта, след извършено заплащане, ще активирам профила ви и ще ви върна отговор че можете да пуснете статията си. По този начин, колегите от форума, които се занимават с Уеб и SEO услуги, ще могат да си сложат и линк в профила с описания за извършваните от тях услуги.

Ако не желаете да се регистриате, редовния вариант - zip архив включващ статията ви написана на word и изображението към нея.
Предлагам и възможност за твърд бартер:
1. Статия в 5bg.top за статия във ваш сайт с подобни метрики ( данни ) на 5bg или 2 статии в два ваши по-слаби сайта.
2. Статия за банер реклама или линк във футър или други зони във Ваши сайтове с трафик и/или подобни метрики на 5bg

Качество на домейна:

URL
DA
PA
TB
QB
PQ
MT
SS
OS
Age
Alexa
TC
TF
CF
IX
DF
BL
DH
MD
5bg.top
26
29
15K
10K
65%
3
1%
50%
0
0
0%

данните са от semrush.com и MOZ.com
----------------------------------------------------
ИЗИСКВАНИЯ ЗА СТАТИИТЕ:
Изискванията са статията ви да бъде минимум 300 думи и 90 процента качество ( проверявам с advego ).
Можете да поставите до 2 линка в статията си, както и текстов или графичен банер с линк по ключ дума или както решите, ако сте фирма / фрийлансър занимаваща се със уеб и SEO

Задължително прикачвайте изображение за статията, ако нямате ваше собствено, потърсете в гугъл изображение със свободен и безплатен лиценз, съответно посочвайте в статията и източника на изображението. Линковете и статиите до живот.

Който иска да има графичен банер, може да ползва ==>> този инструмент за качване на изображения <<==, който направих за сайта.
Ще се радвам на всеки който изяви желание на обратен линк към 5bg.top и/или някакъв вид реклама по социални мрежи и т.н.

Ако нямате възможност да пишете статия или не можете, аз мога да подготвя такава. В такъв случай, при желание се свържете с мен.
 
Последно редактирано:
Здрасти, за блога на продавалник топ, що не ми направиш един акаунт да качвам уникални статии? Или дай мейл, на който да ти пратя?
 
Аз сега се регистрирах w-seo или wseobg направо дай права да пускам директно статии
 
И аз бих искал да публикувам, какъв е процеса?
Регистрираш си потребителски профил, казваш ми на ЛС кой имейл и ти давам права за да пускаш статии.
Аз сега се регистрирах w-seo или wseobg направо дай права да пускам директно статии
Сега ще те погледна Едит: Готов си.. П.П. Моля те пускай качествени статии, без спамене нали ;)
 
Последно редактирано:
Как ти се струва?
 
Тъкмо щях да се включа и видях в друга тема, че сайта е за продан. Ако го продадеш новия собственик може да махне статии, линкове или да го ползва за редирект.
 
Сайта го позлвам и за мен, така че едно от условията е да не се случва това. За това и подбирам на кой да го продам, до момента съм отхвърлил много оферти. В момента развивам и друг уебсайт и правя редиректи на някои неща аот този, ако искаш там можеш да се включиш, няма в момента стати там, има малко по-малко активност от този, но ще се доближи бързо до него. 5bg.top .
П.П. да не се объркаш, нямам изработено лого за него, не ми идва муза да направя хубаво лого и съм сложил логото на продавалник-а
 

Горе