Пускате ли Domain Privacy Protection. (анкета)

Domain Privacy Protection

  • Да

    Votes: 8 72.7%
  • Не

    Votes: 3 27.3%

  • Общо гласове
    11

Dimitar21

New Member
Здрвавейте, днес исках да си направя малко пробно сайтче и когато привършвах поръчката се зачудих дали наистина има смисъл от тази защита.

Интересно ми е дали пускате Domain Privacy Protection и ако да на всички домейни ли го пускате или само на определени.

Благодаря предварително на всички гласували. :)
 
Ако е фрее, да.
Аз иначе си пиша никнейм данни. :)
 
Ем, и тия са некви търгаши като Гдеди, повчето (по-известни) регистъри предлагат тая услуга фор фрее :)
 
Без да искам не бях цъкнал защитата при регистрация на пореден домейн и няма да ти разправям какъв спам фест се отприщи, включително и по телефон ми звъняха няколко пъти. Дървените глави твърдят, че е много полезно да застанеш с името си и фирмата си зад домейна, ама това сигурно са такива, които не са получавали редовни обаждания по телефона да им правят сайт, сео оптимизации, да искат да публикуват статии и т.н.

Заради ГДПР би трябвало навсякъде да е безплатно, поне за европейците.
 
Преди GDRP - да. След GDRP - почти никога, защото всеки регистър е длъжен по закон да пази личните данни на всеки европейски гражданин анонимни. Т.е. и да е купиш protection, той общо взето е същото нещо, на което имаш право по закон съвсем безплатно и което вече всички ти дават без да те питат, стига да си от ЕС.
 
Ми аз си викам то вече си е по default протекцията, и не включих на 1 домейн, леле майко, колко индийски фирми ми се изредиха да ми предлагат глупости не е истина... и жалко , че го регнах с мейл, който ползвам. На ден по 2 3 мейла в продължение на вече 6 месеца, няма как да ги блокираш... влизаш в някви мейл листове и край.
 
Ужас. Вече със сигурност ще го пускам дори и да се плаща, че като чувам какви работи стават.
 

Горе