Пълно обслужване за Интернет Бизнес

Wolfolus

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте всички уебмастъри!

Бих искал да ви обърна внимание върху нашата услуга, която би заинтересовала много хора в този форум. Нека видим дали и в България ще се намерят клиенти. Това е продукт за хора с пари, които знаят как да инвестират разумно. Държа също така да подчертая, че нито услугите, нито цените са крайни и всичко може да се модифицира според желанията на клиента.

Накратко услугата ни представлява:

1. Определяме заедно продукт, който ще промотираме. Определяме ключови думи и таргет групи.
2. Създаваме сайт за Вас - собствен дизайн, напълно уникално съдържание, "продаващо" сейлс копи.
3. Промотираме по методите описани по-долу.

Държа да ви обърна внимание, че това не е обикновенната дизайн или SEO услуга - ние правим всичко от, което се нуждае такъв сайт - от уникалното съдържание, до линковете и трафика. Това отличава услугата ни от десетките SEO фирми. Ние не правим просто оптимизация за търсачки или трафик билдинг.

Малко по подробно за стъпките по, които минаваме:

1. Ще Ви предложим продукти и аффилиейт мрежи, за които знаем, че се продават изключително добре и имат много добър ROI на време, усилия и пари. Ако Вие предпочитате други ще ползваме тях. Ще определим заедно няколко главни ключови думи и ще генерираме списък с допълнителни "лонг тейл" фрази. Така ще осигурим на един по-късен етап добри и редовни посещения от търсачките.

2. Създаваме сайта ви. Изготвяме собствен дизайн, за да се отличаваме от другите афилиейт партньори и да бъдем уникални, съответно запомнящи се. След това създаваме съдържаието на сайта - 20 страници (статии) с високо таргетирани ключови думи, като всяка сраница е оптимизирана за дадена "лонг тейл" ключова дума, като съответно се включва и в процеса на убеждаване на посетителя за закупи продукта. Повечето аффилиейт сайтове съдържат от 5 до 10 страници, затова и тук имаме малко, но не маловажно предимство. На заглавната страница ще напишем за Вас сейлс-копи, което да е уникално и "да продава".

3. Промотираме:

Първо ще регистрираме сайта в 500 директории за добра база от линкове. Директориите са подбирани ръчно за наши проекти, като тази с най-нисък PR e 3, a тази с най-висок е 8. Директотии с ПейджРанк по-малък от 3 за нас не са значими и не носят добри линкове. Ще регистрираме в директориите по 50 на ден за 10 дни общо за да не се предизвикват дадени филтри в Гуугъл. Вие ще получавате както всички "потвърждаващи" мейли, така и подробен рипорт от нас, в който ще меожете сами да погледнете линковете си. Всички директории дават чист линк и са "живи" - т.е. в тях няма спам и всички са индексирани от Гуугъл.

Втората голяма промоция ще е чрез небезизвестния метод на артикъл маркетинга. Ние ще пишем промоционални и същевременно информативни и интересни статии за Вашият сайт/ проукт/ ключова дума, които ще разпространим в Топ 100 директории от статии. От всяка статия Вие получавате както три линка към главната и вътрешни страници, така и таргетирн трафик. Ще пишем по една статия всеки ден в продължние на 10 дни и ще я "събмитваме" в 100 директории. Отново ще получите подробен отчет на работата ни в края на 10те дни.

Третатият вид промоция ще в така наречените "web 2.0" сайтове. Това са сайтове като del.icio.us, digg.com, ma.gnolia.com, stumbleupon.com и прочие. сайтове с огромен трафик (MySpace?) и възможност за предаване на голяма линк тежест. Като за начало ще създадем профили в топ 100 социални мрежи линкващи към сайта естествено и след това ще го букмаркнем в топ 100 сайтове за социален букмарк. Ще получите отчета си , както и предварително можем да ви дадем списъците за да внесете промени, ако считате за необходимо.

Предполагам, че не е необходимо да споменавам, че цялата работа ще се извърши ръчно, в срок и вие постоянно ще бъдете в течение какво точно се прави в момента, какво следва и ще можете да внасяте корекции в работата ни, ако имате собствени идеи.

Вие ще държите всички права върху сайта, върху съдържанието ,печалбите и прочие - ние само извършваме еднократно услугата, заплаща ни се и предаваме правата си на Вас. Държа да подчертая, че с такъв сайт "избивате" инвестицията в услугите ни само с няколко продажби, като оттам нататък сайта само ще генерира чисти приходи за вас. Сайта ще получава таргетиран трафик от линквете към него, както и трафик от търсачките от думичките,за които сме оптимизирали. Това е чист пасивен приход, като единсвеният разход е за сървъра/хостинга, на който е качен, но сайта не е динамичен и генерира изключително малко трафик в мегабайти.

Заплащането за извършената работа, консултациите, както и възможността за бъдеща поддръжка при евентуално възмикнали проблеми е в рамките на 900 лв, като половината се превеждат преди започване на работа и другата половина след завършването и. Цената е гъвкава според крайната уговорка - винаги можете да поискате по-малко или повече услуги, като моделирате офртата според нуждите си.

В резюме услугата ни прествалява : създаване на сайт, писане на уникално и промоционално съдържние, оптимизирането му за търсачки и изграждането на общо 3700 високо таргетирани линка на подходящи места с подходящ анхор текст. Съгласете се, че подобни услуги поръчани поотделно от СЕО фирма биха стрували много повече. Можете да поръчате услуги както за един сайт, така и за няколко в различни ниши, които да се развиват паралено. Можете да поръчате и отделни компоненти от пакета, като писане на съдържание, събмитване в директории или линк билдинг.

Надявам се да оцените предложението ми, както и ако имате някакви въпроси или предложения да ги зададете и те ще бъдат напълно изяснени в най-кратки срокове. Ще чакам вашият отговор защото съм сигурен, че сте заинтересовани от подобен род услуга. Искам също така да знаете, че търсим дългосрочно партьорство с подходящи клиенти, и не предлагаме некачествена услуга от типа "hit and run". Такова партньорство носи дивиденти и на двете страни.


п.с: Първите 5 поръчки получават безплатно пакет от 20 уникални статии за по-нататъчно промотиране на сайта. :)
 
а до сега имали ли сте клиенти които евентуално могат да споделят дали са доволни от услугите които предлагате и дали имат продажби?
 
Това звучи доста добре, ако имах 900 лева веднага бих се възползвал от тази услуга но... :(
 
а и още 1 въпрос имам: Ако сте толкова сигурни че сайтовете които създавате и промотирате ще започнат да продават сткоите и с няколко продажби ще си върнем парите не става ли за такива като ме и Sammy да направите такъв план примерно като направим продажби за 900 лева тогава да платим и да полу4им правата по сайта?
 
звучи сякаш даваш 900лв да ти пренапишат съдържанието - 20-30$
500 директорий - 20$ макс
социални мрежи те колко ли са - 5-10$ макс
100 директорий - 10$ макс
това прави по малко от 100$
 
Да де и аз това казвам, че звучи толкова лесно че ако те продават се обезмиля услугата им :), щяха да изкрват луди пари, имате ли някакви проекти да видим и какво означава уникален дизайн и сеилс копи?
 
Наистина ако става така като взема 900лв и ви ги давам... веднага се навивам...
 
Много въпроси. И така : един по един

arsenal : Да прав си - щом предлагаме услуги на други хора защо ние не си направим сайтове? Ами SvetCo беше казал в този форум : "Когато човек продава нещо, което работи значи му трябват спешно пари". а и замислете се: В крайна сметка ние просто запълваме уебмстърската ниша. :)

SS_Boy : Не, досега сме нямали клиенти. Услугата ще се пуска за чуждия пазар до 3-4 дни. Тук просто реших да изпробвам почвата. За вторият ти въпрос: Не - парите просто ни трябват сега за да реинвестираме. Затова е невъзможно палащането след месеци. А и незнам какво толкова чудно намирате - това си е нормална услуга : дизайн, съдържание, линкове - само, че всичко на едно. :) С униклното съдържание и тези линкове продажбите ще дойдат от самосебе си. Нали на това ви учат в този форум :)

Sobieski: Цените, които даваш като примерни са абсолютно несериозни. Най-вероятно си влизал в DigitalPoint където разни индийци предлагат регистрация в 50000 директории за $8.7 ръчно и с гаранции за качеството. :D

Не искам да ме разбирате погрешно: Аз не продавам гарнатирани аффилиейт продажби: Аз ви продавам пакет от услуги като писане на уникално съдържание и линк билдинг!
 
Последно редактирано:
Добре сега ви трябват пари да реинвестирате и когато го направите ще предложите ли тази услуга когато се върнат парите тогава да се плати(предполага се че вече ще имате много клиенти и ще имате средства)?
 
Напълно ви разбирам но все пак един клиент трябва да знае какво купува ...
еми няма значение важното е че за 10$ а във вашата излиза към 100$ и защо ? ако може да дадеш оферти за отделните услуги с цени пр. 500 дир. колко $ .. и т.н.

Поздрави, Sobieski
 
SS Boy - Вече отговорих на въпроса ти. Не го задавай по 5 начина ако обичаш :)

Sobieski: В случая с 10те долара - казваш, че написване на 10 уникални статии, и събмитването им всеки ден в 100 директории струва 10$. Не мисля. Да възможно е да немериш човек, който ще го направи, но ние се самоуважаваме и знам как да ценим труда си. Също така знаем и как да ценим доволният клиент, което е основната разлика между нас и индиеца, който ще го направи за 10$.

В началото споменах, че можете да поръчвате "компоненти" поотделно. Казвам го пак - кажете ми какво ви трябва, в какво количество, за какъв сайт и т.н. и ще се разберем. Виждам, че ако не друго то поне интерес предизвиках така, че ще се радвам да отговарям на още въпроси ако има такива.

Arsenal : Не нямаме фирма, но можем да сключим граждански договор за извършване на услуга, ако клиента пожелае.
 
Последно редактирано:
Сайта се прави в момента. Както казах - тествам почвата :) .

И все пак ако някой е заинтересован, ще се вадвам да обсъдим потенциални поръчки.

п.с: Незнам защо, но усещам някакво негативно отношение в темата :). Нека не я обръщаме на типично българско спорене кой е прав и кой е крив. Ние също като вас си пробиваме пътя към успеха. Предлагаме ви определени услуги, които биха ви били от полза и съответно желаем възнаграждение за труда си. Тук няма нищо паранормално нали? Не се опитваме да измамим някой или нещо такова. Щом се свържем със сериозни клиенти мислите ли, че ще се прецакаме "Да одерем овцата вместо да я подстрижем" ? :)
 
Parvo se izvinqvam za latinicata no sam v dvijenie v momenta i tn tn.
Zna4i imam gotov produkt gotov do kolkoto e napravena dadena sistema funkcionira no se nujdae ot dobar podbor na keywords i promotirane.

Izgotvi mi edna priblizitelna oferta za:
Podbor na kwords i 3-te ti vida promotirane

Ako predvaritelno te interisuva nishata parvo mi pishi
mrandreev at gmail DoT com
 
Ако микса се сглоби правилно ще стане много добре ако е непраилно няма да е много упешно впросът (оприра до опит + щипка късмет) успех с оферата :) това го казвам защото ми хареса как я разви идеята за промотиране на хостинга в ДП като по учебник :)

пп Нищо не пречи да тестваш и засебе си с някоя програма ;) мисля че в по дългосрочен план няма да съжаляваш за решението си....
 
Мерси колега. Вече има няколко заявки, но не за пълната услуга, а само за части от нея. :)

За собственото тестване - че аз оттам тръгнах - първо събрах екип за да можем това същото да го правим за наши сайтове, но бавно идват парите - 5-6 продажби на месец от сайт, а и в момента наистина ни трябват в повечеи веднага. Откриха се няколко страхотни възможности, но трябват още кинти :)

Иначе не те разбрах за хостинга в ДП ? :shock:
 
всичко много хубаво изглежда, но без да покажете един поркет или поне в какви проекти сте участвали незнам как точно човек с малък бюджет би ви се доверил.

написаното не е като от незнаещ човек, но това не е достатъчно.

някъде по-нагоре написа че вече имаш клиенти за по-малки поръчки, ако напишеш цени от-до и аз бих се заинтересувал.
 

Горе