Първата продажба !!!

iNDESiGN

Member
Преди 12 дена си направих аффилиейт блог и резултата е вече на лице... :D :D :D Още не мога да повярвам... :lol:

Вижте къв мизерен блог :lol:
спечелих 74$, кажете как да си ги поискам когато станат 100$, в сайта пише нещо е-паспорте, ама нз за кво става въпрос, ако "батковците" ми разяснят ще съм много благодарен... :D
 
Първо честито за продажбата:) За epassporte и начините за плащане през него сме говорили доста за това те съветвам да попрочетеш малко форума.
 
peshko каза:
Браво, хванал си някой наркоман в добро настроение :lol:

:lol: :lol: :lol:
:D :D :D

edit:
Са видях кво е поръчал....6 Bottles of XTZ, plus 1 Bottle FREE (7 bottles) $169.95 Shipping Airmail $14.95 , общо 184.90, мисля че за това аз взимам чак 74$ :D
 
Честито и от мен :) аз ви обеснявам че не толова трудно да се прави по някоя друга продажба месечно и да се докарва по една бг заплата без проблем :) А като натрупате опит и повече пари няма да са проблем...

За да полуиш парите нищо не трябва да правиш, като стигнеш $100 GB ще ти направят епаспорт акаунт и ще пратят парите в него картата ще доиде до 3 седмици в редки случи малко повече :)
 
Честито !! Радвам се като видя как амбицираните хора получават награда :)))

Това ми вдъхва кураж и аз да започна.... :Р

Браво, продължавай в същия дух и скоро още $$$$ да направиш ;-)
 
честито дано и аз скоро да направя първата си продажба ;)
 
Blinky каза:
И от мен честито. Само да те питам защо имаш Бг брояч на англо-блог? Не ти ли се вижда малко нестандартно? Иначе може да ме кнотактнеш за да смениме някой друг блогрол линк.

Късмет. :wink:

кажи някой добър, че аз нз и си сложих тиксото...
 
iNDESiGN каза:
Blinky каза:
И от мен честито. Само да те питам защо имаш Бг брояч на англо-блог? Не ти ли се вижда малко нестандартно? Иначе може да ме кнотактнеш за да смениме някой друг блогрол линк.

Късмет. :wink:

кажи някой добър, че аз нз и си сложих тиксото...
Еми незнам някой добър, но на www.prchecker.info не е лош. Аз лично не харесвам броячите, за мен те са излишен изходящ линк. Ако и те връщаха, може и да се замисля. Просто хитър линк байт, който доста добре работи, затова и сайта, койот предложих има PR7.

:wink:
 
Здравейте на всички първо, след дълго отсъствие ;)

Аз май пак ще се захвана с афилейт блога (с 2 поста остана горкия ;( ) Днес получавам писмо от генбъкс, влизам си в акаунта и гледам 17$ не платени. От къде са дошли идея нямам ;). Важното е че пари текат, мисля, че са от Downline-a. Това че спечелих 17$ без да си мръдна пръста 2 месеца, ме кара да мисля и да бленувам за големите суми които мога да спечеля ако поработя малко по-усърдно и от утре май ше си седна на задника ;)
 
ZzZaPyr. здравей отново и добре си дошъл. Да кинтите от даунлайн са най сладки. Един път си препоръчал някой и после само лапацио, ако си препоръчал точните хора. :)

Еми започвай с работат, ако има мещо ние сме си тук, Успехи. :wink:
 

Горе